W poszukiwaniu Św. Grilla
Re: W poszukiwaniu Św. Grilla
Todo sobre mi madre też dobre!
Właśnie przeczytałem pogłoskę, że Nikon zamierza całkowicie przenieść do Tajlandii produkcję aparatów. Niedawno wyprowadził tam produkcję bezlusterkowców Z6 i Z7, i ostatnim produkowanym jeszcze w Japonii aparatem pozostał D6, ale jego też zamierzają przenieść.
W Japonii prawdopodobnie pozostanie tylko produkcja drogich, wyszukanych obiektywów.
W Japonii prawdopodobnie pozostanie tylko produkcja drogich, wyszukanych obiektywów.
Skoro przenieśli do Taj produkcję bezlusterkowców to właściwie na jedno wychodzi, bo luszczanki przeca już dogorywają.
Używa ktoś teł do zdjęć i może polecić sprzedawcę np allegro?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
W Łodzi jest kilka sporych sklepów z akcesoriami foto, głównie z Chin. Sprawdź Fripers, infoto, funsports.
- Gdama
- Gdriada
Ja akurat nie, ale synek mój kupuje jakieś klamoty do filmowania: fripers.pl, fsfoto.pl, foto-kram.pl
Fsfoto to funsports.
Jest jeszcze Abitus w Łodzi.
Ja najczęściej infoto, następnie fripers, następnie funsports. Zwykle in person, ale najpierw sprawdzam na Allegro. Mają też sklepy poza Allegro. Guglaj.
Jest jeszcze Abitus w Łodzi.
Ja najczęściej infoto, następnie fripers, następnie funsports. Zwykle in person, ale najpierw sprawdzam na Allegro. Mają też sklepy poza Allegro. Guglaj.
Dzięki Dziewczyno i Chłopaku <3 <3 chcę mieć ładne szaty na instagramik na nowy rok