Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Szczęściarz.
Niedobry Cz.
Ja uwielbiam patrzeć jak mi pobierają krew. U W I e L B I AM - jedno z ulubionych doznań
Natomiast z zastrzykami bywa różnie, od czasu jak się wyprztykałam z własnej głupoty z wit. B i miałam końskie dawki - nie mogłam chodzić :/
Ja uwielbiam patrzeć jak mi pobierają krew. U W I e L B I AM - jedno z ulubionych doznań

Natomiast z zastrzykami bywa różnie, od czasu jak się wyprztykałam z własnej głupoty z wit. B i miałam końskie dawki - nie mogłam chodzić :/
- Owain
- Nasz Czelnik
Kiedyś, w czasie moich licznych przejść kręgosłupowych, chyba w MSWiA w Wawie zaprowadzili mnie na prześwietlenie kręgosłupa z kontrastem dooponowym, znaczy do rdzenia kręgowego. Przy stole stał już pan w ołowianym fartuchu a obok wielka butelka taka brązowa, jak ze starym syropem tylko chyba litrowa i strzykawka z igłą chyba o długości ponad 20 cm, gruba na 1,5 mm na oko. A ty masz świadomość, że Ci to zaraz wbiją w kręgosłup. No i jeszcze pan powiedział, że mimo wielkiego bólu nie śmiem drgnąć, bo jak kręgi złamią igłę, to będzie bieda. Oczywiście zmiana ciśnienia płynu mózgowo rdzeniowego powoduje, że łeb boli jak sam skurwiesyn wiele godzin, jak się nie leży a ja sobie potem na fajkę wstałem. Tak że tego.
Dodano po 4 minutach 52 strzałach znikąd:
Ale i tak weselsze była TK miednicy już w szpitalu w Rzeszy jak kazali przyjść napitym (wodą), więc posłusznie przyszedłem z pełnym na maksa pęcherzem. A tam czekało na mnie jeszcze 3 litry kontrastu, który ledwo zmieściłem a dodatkowo poczułem, że kontrast ów powoduje, że za chwilę wybuchnę też otworem jelitowym. Gdy modliłem się, by TK nastąpiła jak najszybciej, w drzwiach pojawiła się wielka piguła z grubą gumową rurą i sporym naczyniem i zaskrzeczała: "kładź się pan! Wlewka doodbytnicza będzie!!".
Dodano po 3 minutach 46 strzałach znikąd:
Choć bólowo max level to był jak wycinano mi hemoroida, niby ze znieczuleniem, ale dr zapchał tam wyciora wielkiego by nie krwawiło, więc jak znieczulenie zeszło to noc z tym wyciorem a potem jego wydzieranie rano było... kurwa straszne.
Dodano po 4 minutach 52 strzałach znikąd:
Ale i tak weselsze była TK miednicy już w szpitalu w Rzeszy jak kazali przyjść napitym (wodą), więc posłusznie przyszedłem z pełnym na maksa pęcherzem. A tam czekało na mnie jeszcze 3 litry kontrastu, który ledwo zmieściłem a dodatkowo poczułem, że kontrast ów powoduje, że za chwilę wybuchnę też otworem jelitowym. Gdy modliłem się, by TK nastąpiła jak najszybciej, w drzwiach pojawiła się wielka piguła z grubą gumową rurą i sporym naczyniem i zaskrzeczała: "kładź się pan! Wlewka doodbytnicza będzie!!".
Dodano po 3 minutach 46 strzałach znikąd:
Choć bólowo max level to był jak wycinano mi hemoroida, niby ze znieczuleniem, ale dr zapchał tam wyciora wielkiego by nie krwawiło, więc jak znieczulenie zeszło to noc z tym wyciorem a potem jego wydzieranie rano było... kurwa straszne.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- Owain
- Nasz Czelnik
A wiecie jakiego państwa terytorium jest najbardziej wysuniętym na południe punktem Europy? 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
- vid3
- Kontakt:
- sorevell
Pewnie Hiszpanii.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie, następny proszę ;p