Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Marcin, raczej z podjazdami nie będziesz miał problemów, skoro teraz ogarniałeś. Jak nie jesteś speedy gavineros to po płaskim też nie będziesz narzekał.
A jak Cię najdzie ochota na te pagórki w lasach koło Trójmiasta to też dasz radę.
A jak Cię najdzie ochota na te pagórki w lasach koło Trójmiasta to też dasz radę.
Ladny ale moj ładniejszy 
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
BTW, przysłał Ci te bezy?
Tak jak ja Tobie szminke 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A to cz4rnuch!
A to Margo!

A to Margo!

I zagadka wyjaśniona. Nie czytałem Ćwieka, to i nie wiem.
Coś tam w czytniku leży, ale nie potrafi się przebić.
- Owain
- Nasz Czelnik
Bez żony to i sepulki nie bardzo można...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
SAGa sobie zmierzyłem i wyszło mi 14mm. Wedle tabelki z instrukcji od Zdyba powinno być między 6-12mm, ale jeśli to nie zwiastuje jakiejś awarii to chyba bym tak zostawił, bo się przejechałem i jest dość komfortowo, oczywiście jak na amortyzator o takim skoku. Za to ten napęd od razu czuję, że jest dużo lepszy niż w moim stary. Lżej się pedałuje, jakby bez wysiłku. Przy okazji pozycja też wygodniejsza. Dziś u nas napadało więc szybciej nie pojeżdżę, ale tak jak pisał Zdyboo nie jestem speedy gavę. A na najlżejszym przełożeniu i tak pedałuje się prawie w miejscu więc i to nie zabrakło. Pod swoją górkę podjechałem mimo śniegu, w przeciwieństwie do samochodów, które jechały, ale nie w tę stronę co czeba 

Znany problem ulicy Falistej w Gdyni. 
Mój wuj też kiedyś zjechał zamiast wjechać, prosto na następnego w kolejce.

Mój wuj też kiedyś zjechał zamiast wjechać, prosto na następnego w kolejce.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie śledzę tego wątku specjalnie bo mnie nie dotyczy, ale ww. zapis rzucił mi się w oczy. 14mm to dość mało, taki azjatycki rozmiar chyba.
Sowy nie są tym, czym się wydają...