Dywagacje o zakupie A7
- von Boroszlo
Re: Dywagacje o zakupie A7
Hindusom ktoś dla żartu sprzedał słownik imion polskich i spamują jak umieją.
Gundrum von Grynberg
- danz1ger
Hu jego nołz.
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Do mnie kiedyś napisał Habakuk i oferował jakąś latarkę.
Do mnie na lokalnie kiedyś ktoś napisał, że też jest z Grabówka z pytaniem czy możemy się umówić. Przystałem, ale wtedy kontakt się urwał także jeśli nie chcesz mieć złamanego serca to zastanów się dobrze zanim ulokujesz swoje uczucia 

- vid3
- Kontakt:
Od czasu gdy poblokowałem spamerów na serwerze nie mam powiadomień o dostarczeniu przesyłki od MediaExpert.
- vid3
- Kontakt:
Wczoraj dostałem sms-a do Maćka z Rmf-u.
Propozycja za 2,49 z VAT ... ale usunąłem przed przeczytaniem.
Propozycja za 2,49 z VAT ... ale usunąłem przed przeczytaniem.
O, to coś, o czym nie wiem, za moimi plecami mnie wstawili do RMFu.
Anka to jest prawdziwy fenomen. Nie wiem jak ona to robi, ale na automacie z całej serii, nawet z kilku serii najbardziej ostre zdjęcie wygląda tak:

Przy czym na tym samym automacie zrobiłem w tych samych warunkach ze 100 zdjęć i z 80 było ostrych. Byłem pewny, że jak zainwestuję i przeskoczę z a7 klasik na czy to przynajmniej będę miał chociaż z jedno zdjęcie z wyjazdu, bo mamusia zgłaszała poczebę, ale zaczyna do mnie docierać, że chyba będę musiał dopłacić do A1 a najlepiej może i do A3 ze sztuczną intelygencjo jak się już pojawi

Przy czym na tym samym automacie zrobiłem w tych samych warunkach ze 100 zdjęć i z 80 było ostrych. Byłem pewny, że jak zainwestuję i przeskoczę z a7 klasik na czy to przynajmniej będę miał chociaż z jedno zdjęcie z wyjazdu, bo mamusia zgłaszała poczebę, ale zaczyna do mnie docierać, że chyba będę musiał dopłacić do A1 a najlepiej może i do A3 ze sztuczną intelygencjo jak się już pojawi

Prześpij się czarnuszku. Rano będzie lepiej.