W poszukiwaniu Św. Grilla
Re: W poszukiwaniu Św. Grilla
zieeeeewww
- danz1ger
Nie połknij Muchy.
Dodano po 2 minutach 35 strzałach znikąd:
Mam taki sam, tylko lepszy: FM3A.
Dodano po 2 minutach 35 strzałach znikąd:
Mam taki sam, tylko lepszy: FM3A.
Shoot First, Ask Questions Later.
Ja mam FM2n i FE2.
To nowe bezlustro jednak ładne. Maćkowi się pewnie podoba.
Po totalnej kupie jaką był Df, sięgnęli po sprawdzone wzornictwo.
Pytanie tylko czy w systemie są jakieś sensowne szkła do tego, zwłaszcza, że to DX.
To nowe bezlustro jednak ładne. Maćkowi się pewnie podoba.
Po totalnej kupie jaką był Df, sięgnęli po sprawdzone wzornictwo.
Pytanie tylko czy w systemie są jakieś sensowne szkła do tego, zwłaszcza, że to DX.
zieeeeeeewwww, ale to już było
- danz1ger
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak się teraz będzie pisać o Murzynach.
Muszę zapamiętać.
Też mi się podoba i może nawet go sobie kupię, ale wolałbym z 24 mm.
Df to w sumie wciąż mi się podoba. W internetach. Bo okazał się katastrofą gdy wziąłem go w sklepie do ręki.
Df widziałem niedługo po premierze na klacie jakiegoś Azjaty gdzieś w Europie. Ten aparat jest duży i jednak brzydki jak dla mnie. Tyle, że to już widziałem po samych zdjęciach i filmach.
Ja tego malucha raczej na pewno nie kupię, bo na cholerę mi kolejny system? W dodatku tylko z kilkoma obiektywami. Jak dla mnie Nikon miał zawsze lekko olewczy stosunek do szklarni DX. Nawet jak jeszcze nie dysponował matrycą FX. Jeden 17-55 dużej zmiany nie robił.
Pamiętam też jakim dla mnie była zaskoczeniem wielkość Nikona F4 jak go pierwszy raz na żywo widziałem. Chyba głównie przez to nigdy go nie miałem.
Ja tego malucha raczej na pewno nie kupię, bo na cholerę mi kolejny system? W dodatku tylko z kilkoma obiektywami. Jak dla mnie Nikon miał zawsze lekko olewczy stosunek do szklarni DX. Nawet jak jeszcze nie dysponował matrycą FX. Jeden 17-55 dużej zmiany nie robił.
Pamiętam też jakim dla mnie była zaskoczeniem wielkość Nikona F4 jak go pierwszy raz na żywo widziałem. Chyba głównie przez to nigdy go nie miałem.