Zjedlim. :proud:Owain pisze:66 uciekło?wpk pisze:Ja mam sześćset kóz!
Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
- _13_jacek
- Solona Alicja
O jac, szczęśliwa stodoła, tyle podków
_o_

_o_
"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
To elementarne, drogi Watsonie.Owain pisze:Z Wisłoka na wysokości Strzyżowa?Herr X pisze: Patent wędzarni jak u mego teścia. Tylko bez termometru.W lecie wisłocze rybki też wędzi.

I to jest kawaler do negocjacji. A reszcie gołodupców serdecznie dziękuję.wpk pisze:Ja mam sześćset kóz!
Ociec od czasu do czasu zarzuci na ruszt jakiegoś węgorza, ale specjalizuje się jednak w non-halal. A z psem to mi przypomniałeś, że się do tej pory nie rozliczyłem z BOBem za pilnowanie temperatury. Pewnie stąd ta smutna mina.Herr X pisze:...Patent wędzarni jak u mego teścia. Tylko bez termometru.W lecie wisłocze rybki też wędzi. Jak nie lubię wędzonych ryb, tak te jego to rewelacja.
Ale mam takie wrażenie, że mina psa mówi, iż te wędliny są z jego współbraci.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No. Więc opisuj zalety tej najstarszej - czy miła, schludna, gospodarna, niekulawa, niegarbata, nieszczerbata i niezezowata, oraz co to znaczy najstarsza - co najmniej 60+?cz4rnuch pisze:I to jest kawaler do negocjacji. A reszcie gołodupców serdecznie dziękuję.wpk pisze:Ja mam sześćset kóz!
Może być tak, że jeszcze przed 18-tką, a wtedy dochodzi 500+.
Ten Bob wielkości kota, więc Bobcat.cz4rnuch pisze:do tej pory nie rozliczyłem z BOBem za pilnowanie temperatury
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
500+600=1100 kóz! Zostanę wodzem!Ligo pisze:Może być tak, że jeszcze przed 18-tką, a wtedy dochodzi 500+.
Wodzem to już jesteś.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wozem jestem!
Tak? A ja człowiekiem.