Nie wiedział-żem, żeś taki obrońca Sonycz4rnuch pisze:Ach, jak ja lubię te sprzętowe dysputy na najkoniarzach. Już dawno się tak nie wyżyłem. Na pół roku mam spokój.
W poszukiwaniu Św. Grilla
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Krokodyla daj mu, gruby.
(Wybacz Owainie, ale nie mogłem przecież napisać luby - Ula nie byłaby kontenta...)
(Wybacz Owainie, ale nie mogłem przecież napisać luby - Ula nie byłaby kontenta...)
-
cz4rnuch
Przecież ja się kłócę dla sportu. Gdyby ziutki zachwalały tego nowego Sonacza to bym po nim jechał jak po burej suce. A banany z chęcią przyjmę.Owain pisze:...Nie wiedział-żem, żeś taki obrońca SonyDostaniesz medal i kiść bananów!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przecież A9 ma być dla sportu właśnie.
-
cz4rnuch
To jeszcze nie jest przesądzone. Nie ma armat ze światłem f/1.8 i są wątpliwości co do skuteczności AF-C w bezksiężycową noc.
- Owain
- Nasz Czelnik
wpk pisze:Krokodyla daj mu, gruby.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Luby! Luby! Luby! I połowa lubego! Już dobrze?
-
Ligo
O, tutaj oferta skrojona, jakby dla Woytka.
http://www.optyczne.pl/11088-news-Prawi ... _ASPH.html
Natomiast rumorsy canonowe powiadają, że nowy 6DII będzie miał wifi i obracany wyświetlacz. Łaskawcy... Migawki dalej nie dali, co zresztą było do przewidzenia. Czekamy na 6DIV, albo V. Mnie już się Sony trochę znudziło. Jak ktoś ma ochotę na A7II z kitem po pieniądzach, to dać znać. Bo zaczęła mi chodzić po głowie myśl, czy aby nie odkupić kompakta od Sigmy.

No dobra, szalejemy... Tutaj oryginalna fotka, bez wyostrzania. Zresztą wyżej też bez. Mam nadzieję, że forum nie wyleci w kosmos.

http://www.optyczne.pl/11088-news-Prawi ... _ASPH.html
Natomiast rumorsy canonowe powiadają, że nowy 6DII będzie miał wifi i obracany wyświetlacz. Łaskawcy... Migawki dalej nie dali, co zresztą było do przewidzenia. Czekamy na 6DIV, albo V. Mnie już się Sony trochę znudziło. Jak ktoś ma ochotę na A7II z kitem po pieniądzach, to dać znać. Bo zaczęła mi chodzić po głowie myśl, czy aby nie odkupić kompakta od Sigmy.

No dobra, szalejemy... Tutaj oryginalna fotka, bez wyostrzania. Zresztą wyżej też bez. Mam nadzieję, że forum nie wyleci w kosmos.

-
cz4rnuch
Mam podobny chodnik tyle, że niebieski.
-
puch24
Nigdy nie miałem ani takiego chodnika, ani takiego (bądź podobnego) obiektywu. Jedyne trochę w podobie co trochę znam, to Vivitar Series 1 3,5/70-210, produkcji Tokiny. Oczywiście przed-AF.