Rowerowe dyr-dymały
- rbit9n
- Ribitibi
- danz1ger
Re: Rowerowe dyr-dymały
To tylko zaleta bo różne pociski odbijają się rykoszetem.
Shoot First, Ask Questions Later.
- rbit9n
- Ribitibi
- danz1ger
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Skoro aż nasza nierychliwa lecz sprawiedliwa władza już się dopytuje, spieszę się wyspowiadać.
Otóż podczas pilnego śledzenia niniejszego wątku szybko zdałem sobie sprawę, że nasi w/w młodziankowie-rowerowcy to z własnego wyboru męczennicy - taki rodzaj współczesnych Aleksych czy tam biczowników, umartwiających się dla wiecznego zbawienia nas, reszty świata... no i swojego.
Zatem i ja, zafascynowany ich chrystusową niemal determinacją, zapragnąłem, narażając się na potępienie, poświęcić się pro publico bono i wyszedłem naprzeciw temu ich umartwianiu, by nie czuli się osamotnieni ani poddani ostracyzmowi.
Kto czytał "Dzienniki gwiazdowe" i zna piękną historię Ojca Orybazego, ten zrozumie.
Ale owi świątobliwi młodziankowie trzej najwidoczniej źle zrozumieli moje szlachetne intencje - i się obrazili byli.
I tu zonk - wszak obrażanie się męczennikom nie uchodzi, więc ścieżka do rowerowego nieba wydłużyła im się teraz niepomiernie...

- danz1ger
No, to teraz dopiero sobie nagrabiłeś niczym partyjni w trakcie czynu pierwszomajowego.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale o co chodzi? Przecież nie jestem pustelnikiem Dobrycym.
- danz1ger
Post nr 1159 w "Wołacz. O! był jak "writing on the wall".
- Svolken
- Deutscher Zahnarzt
Taki dyr-dymał 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Męczennicy zjedli by Cię za te kłaczki.
Bogusław, to, że gavin ma jakieś osobiste wąty do Ciebie, nie przekonuje mnie co do całościowego mechanizmu zjawiska.
Tak jak zasugerował Czelnik, on jest przypadkiem szczególnym jako wyjątkowo podatny i na mnie obraził się już kilka razy - i z powodu, i bez - ale chodzi o fenomen dwóch pozostałych.

Bogusław, to, że gavin ma jakieś osobiste wąty do Ciebie, nie przekonuje mnie co do całościowego mechanizmu zjawiska.
Tak jak zasugerował Czelnik, on jest przypadkiem szczególnym jako wyjątkowo podatny i na mnie obraził się już kilka razy - i z powodu, i bez - ale chodzi o fenomen dwóch pozostałych.