Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ach! Dziękuję! 

Ja myślę, ze to rycerzowi się coś w szprychy wkręciło.
- Gdama
- Gdriada
Pewnie teraz tłumaczą Zośkowi (w tym specjalnym pokoju do narad), że nie do tego portu zawinął i coś za sobą przywlókł.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2016, 20:30 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo Zosiek wciąż mylił port z Portrą, pisząc Porta... Zosiek ante portas?
Takie ichnie walne?cz4rnuch pisze:Pewnie teraz tłumaczą Zośkowi (w tym specjalnym pokoju do narad)

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Posiedzenie waleni.
- Owain
- Nasz Czelnik
A ja mam dziś mieszaninę satysfakcji i wkurwu. Jak mnie próbowano w dupę pojechać i jak się nie dałem. Ale być może innych tak próbowano wydymać, w tym np. rbit9n'a 
@rbit9n - wejdź sobie na forum naszego osiedla i poczytaj, jak nas dymano. Znów p. Prezes się na mnie wkurwi, może groził będzie, ale musiałem ludziom uświadomić, bo byłbym gnidą, gdybym tą wiedzę (jak nie być wydymanym) zachował dla siebie.

@rbit9n - wejdź sobie na forum naszego osiedla i poczytaj, jak nas dymano. Znów p. Prezes się na mnie wkurwi, może groził będzie, ale musiałem ludziom uświadomić, bo byłbym gnidą, gdybym tą wiedzę (jak nie być wydymanym) zachował dla siebie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
phi, też się nie uczyłem ruskiego. jak wspomniałem, uczyłem się francuskiego z podręcznika "chez les Français".Tom4sz pisze:A dziękuję, nawet nieźle.Owain pisze:Na tym forum pytamy: "jak rzyć" (w sensie - dupa)Tom4sz pisze:
Jak żyć?
Z niedawnego rozeznania wynikało, żem tu jedyny przed 40puch24 pisze:To znaczy, że za młody jesteś.Tom4sz pisze:W pracy kazali mi się cyrylicy zacząć uczyć.
Ja bym nie miał tego problemu...A w podstawówce byłem pierwszym dumnym rocznikiem uczącym się angielskiego, a nie rosyjskiego.
FF50 na windzie też się buntował, a w domu na miencie nie chciało mnie się sprawdzać, bo po kiego wała.Grzegorz pisze:Ciekawe jest to, że z innej przeglądarki, w której jestem nie zalogowany na Nikoniarzach i z innego komputera nie mam problemu z wejściem na forum.
Ktoś też ma taki problem czy tylko ja?
cz4rnuch, ostatnia zakładka w tym zrzucie ekranu mówi jak to zrobić - klawisz "windows" plus klawisz "PrtScn"
myśmy wymówili im zarząd dwa lata temu, ale dalej robi nam koło pióra. a co do przekrętów i machlojek, to powiem Ci tak, my teraz u nowego zarządcy płacimy za 75m kw i garaż mniej niż znajomi, którzy w bloku E 60 m kw mieli.Owain pisze:A ja mam dziś mieszaninę satysfakcji i wkurwu. Jak mnie próbowano w dupę pojechać i jak się nie dałem. Ale być może innych tak próbowano wydymać, w tym np. rbit9n'a
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Zapomniałem, żeś Ty z tego bloku co secesję ogłosił:) No, p. Prezes mi mówił, że nie macie popłaconych jakichś zabezpieczeń p.poż itp, i tylko czekać, jak się sfajczycie;) Ale ja mu nie wierzę:Drbit9n pisze: myśmy wymówili im zarząd dwa lata temu, ale dalej robi nam koło pióra. a co do przekrętów i machlojek, to powiem Ci tak, my teraz u nowego zarządcy płacimy za 75m kw i garaż mniej niż znajomi, którzy w bloku E 60 m kw mieli.
Sowy nie są tym, czym się wydają...