Ligu - tak z ciekawości a na jakiej podstawie poczyniłeś taką obserwację?Ligo pisze:Problem jest taki, że komuna miała się dobrze do 2015 roku.
Stream of consciousness
-
Re: Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie na podstawie, tylko z Chicago. 

Eeeee... to som moje daktyle!wpk pisze:Ślij nad Wigołąbkę.
Dodano po 42 sekundach:
Coś w tym jest, ale sugeruję pominąć nadmierne upolitycznienie quorum.tomek_jj pisze:Ligu - tak z ciekawości a na jakiej podstawie poczyniłeś taką obserwację?Ligo pisze:Problem jest taki, że komuna miała się dobrze do 2015 roku.
No właśnie, koleżanka mojej mamy, która mieszka w USA od 1980, wie lepiej od nas, co tu się dzieje.
To prawda, że czasem na pewne sprawy trzeba spojrzeć z boku i z daleka, by zobaczyć je z właściwej perspektywy, ale w tym przypadku nie ma to miejsca, bo ona widzi to wyłącznie stamtąd, w Polsce bywając przez paręnaście dni raz na kilka lat.
To prawda, że czasem na pewne sprawy trzeba spojrzeć z boku i z daleka, by zobaczyć je z właściwej perspektywy, ale w tym przypadku nie ma to miejsca, bo ona widzi to wyłącznie stamtąd, w Polsce bywając przez paręnaście dni raz na kilka lat.
Polonusi tak mają.puch24 pisze:No właśnie, koleżanka mojej mamy, która mieszka w USA od 1980, wie lepiej od nas, co tu się dzieje.

No i samek też ma rację, co za dużo to niezdrowo.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale dupa można mówić?
Nie, tu gadamy o consciousnessach. O dupach obok.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Brzydki.
Kolegi i koleżanki. Mam pomysł do realizacji którego potrzebuje drona z aparatem, lub kamerą 4K.
Zdjęcia w Kazimierzu Dolnym.
W kwestii jakości to nie będą duże powiększenia- gumy dwuchromianowe z tego chcę zrobić, tak więc pikseli nie musi byc dużo.
Może kto ma takiego, to paliwo, nocleg w Kazimierzu Dolnym i jeszcze coś zapłacę...
Zdjęcia byśmy rano robili.
Macie jakiś pomysł?
Zdjęcia w Kazimierzu Dolnym.
W kwestii jakości to nie będą duże powiększenia- gumy dwuchromianowe z tego chcę zrobić, tak więc pikseli nie musi byc dużo.
Może kto ma takiego, to paliwo, nocleg w Kazimierzu Dolnym i jeszcze coś zapłacę...
Zdjęcia byśmy rano robili.
Macie jakiś pomysł?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Cie, choroba... Drona? Toć to dyabeł wcielony!