Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Tfu, Lubawa. Cz4rnuch to Łamignat a rBit9n to żona Łamignata co przyrządza różne mikstury.
Dodano po 3 minutach 26 sekundach:
Znaczy Jaga. Ale do tej roli to jeszcze Methanoia się nadaje.
Dodano po 3 minutach 26 sekundach:
Znaczy Jaga. Ale do tej roli to jeszcze Methanoia się nadaje.
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No co Ty? Metka się nie foszy. Za to Ligu...
- Owain
- Nasz Czelnik
No na Fochnę, to trochę HerrX pasuje. Choć nie, Herr Iks to zdecydowanie Rycerz Wit!!! 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I tak nie wiem, oczym mówita, bom tą bajką nie był epatowany. 

- Owain
- Nasz Czelnik
Możemy przejść na Tytusa. Tytus, to oczywiście Cz4rnuch. Puch, profesor T'Alent 
Dodano po 25 minutach 44 sekundach:

Dodano po 25 minutach 44 sekundach:

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Dla mnie Metka to raczej ten czarodziejski eliksir prawdy. Ja mogę być tym co tam zostało, np miodziem. De zoo tyz piknie. Fajna focia.Owain pisze:E, Methanoia to Fochna![]()
No. Fajne.
Wiecie co, chuj nagły mnie strzelił po przejrzeniu jednego z postów w grupie Nikoniarze na FB. Dziewczyna wrzuciła zdjęcie Kijewa 4 i zapytała, czy jego obiektywu dałoby się użyć w lustrzance.
No i wylało się nie wiadomo ile wpisów rozmaitych znaffcuff, w tym np jeden, dowodzący, że to właśnie jest lustrzanka, inny, w którym zalecano użycie "pierścieni korekcyjnych" (kurwa, fotografuję od 41 lat, a nie słyszałem nigdy o pierścieniach korekcyjnych w fotografii), itd. W całej tej masie był JEDEN w miarę rzeczowy wpis, ale dziewczyna nadal nie wie, że w zasadzie się nie da, a jeśli tak, to z ograniczeniami.
Internet to ZUO! Każdy może pisać co chce, wie czy nie wie, bo wydaje mu się, że wie, największe nawet bzdury, nikt tego nie weryfikuje, a innych ludzi wprowadza w błąd. Kurde...
Wiem, brawężę, ale mi się przelało.
No i wylało się nie wiadomo ile wpisów rozmaitych znaffcuff, w tym np jeden, dowodzący, że to właśnie jest lustrzanka, inny, w którym zalecano użycie "pierścieni korekcyjnych" (kurwa, fotografuję od 41 lat, a nie słyszałem nigdy o pierścieniach korekcyjnych w fotografii), itd. W całej tej masie był JEDEN w miarę rzeczowy wpis, ale dziewczyna nadal nie wie, że w zasadzie się nie da, a jeśli tak, to z ograniczeniami.
Internet to ZUO! Każdy może pisać co chce, wie czy nie wie, bo wydaje mu się, że wie, największe nawet bzdury, nikt tego nie weryfikuje, a innych ludzi wprowadza w błąd. Kurde...

Wiem, brawężę, ale mi się przelało.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Maciek, ale czy w ogóle zadawanie tam takich pytań nie jest proszeniem się o wylew bzdurek?