Piękne! Lubię takie.
Stream of consciousness
- Gdama
- Gdriada
Re: Stream of consciousness
A forumowa administracja dalej nie chce dać przycisku "lubię ten post" 

- Owain
- Nasz Czelnik
To ze strachu, że będziecie klikać pod cudzymi, a nie pod naszymiTom4sz pisze:A forumowa administracja dalej nie chce dać przycisku "lubię ten post"

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ja mogę pod wszystkimi klikać. Ino pod niektórymi bardziej 

Kurwa mać. Idzie chmura, i wiadomo, że lunie. Robimy aż zacznie padać, i zmokniemy. Wtedy każa zejś, ale już tak leje, że idąc monie się jeszcze bardziej. Jak dojdziemy do kantyny to wszyscy są przemoczeni. Ale przestało padać. To wracamy. Oczywiście, kiedy wracamy świeci zajebiste słońce...Podeschnie, a nawet wyschnie człowiek, paczy idzie następna chmura...Robimy aż zacznie padać, i zmoniemy...I tak pięć razy, w ciągu dnia. Ostatni raz tak jebnęła, że zanim doszedłem do budy, ok 3 minut, to woda mi spłynęła ,po spodniach, i nogach, do butów, aż się górą wylało...Na szcząście, wożę w aucie szafę, to się przebrałem za każdą razą. Tylko spodnie suszę na sobie, ale to tropiki, to szybko przemakają, a jeszcze szybciej schną. Ale buty nie wyschną. Mam zapasowe, ale nie muszę mieć. Po złości pójdę w trampkach, z mokrymi drugimi, i powiem, że nie mam w czym robić. Kupią mi nowe, w godzinę...
Dodano po 5 minutach 54 sekundach:

So that is life....
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Odoru, przeczytałem onegdaj na AO, że nie dasz rady na 2 fora robić, i już myślałem, że odór wywietrzał i znów Cię długo nie będzie.O-dur C-bul pisze:Kurwa mać. Idzie chmura, i wiadomo, że lunie. Robimy aż zacznie padać, i zmokniemy. Wtedy każa zejś, ale już tak leje, że idąc monie się jeszcze bardziej. Jak dojdziemy do kantyny to wszyscy są przemoczeni. Ale przestało padać. To wracamy. Oczywiście, kiedy wracamy świeci zajebiste słońce...Podeschnie, a nawet wyschnie człowiek, paczy idzie następna chmura...Robimy aż zacznie padać, i zmoniemy...I tak pięć razy, w ciągu dnia. Ostatni raz tak jebnęła, że zanim doszedłem do budy, ok 3 minut, to woda mi spłynęła ,po spodniach, i nogach, do butów, aż się górą wylało...Na szcząście, wożę w aucie szafę, to się przebrałem za każdą razą. Tylko spodnie suszę na sobie, ale to tropiki, to szybko przemakają, a jeszcze szybciej schną. Ale buty nie wyschną. Mam zapasowe, ale nie muszę mieć. Po złości pójdę w trampkach, z mokrymi drugimi, i powiem, że nie mam w czym robić. Kupią mi nowe, w godzinę...
Dobrze, że ten deszcz Cię ruszył i Staffem zostałeś, bo "a lot of rainy stuff around you".

Dragomir, ach ten Dragomir 

Odoru to Jacku Danielsu?! A nie dalej jak wczoraj chciałem pytać, gdzież to on się się zakopał.