Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
WPK, jesteś prawdziwie z Ewy, czyli z diabła ale przecież wiesz o tym doskonale.
Pamiętaj tylko, że tak jak Ojciec nie widzi grzechów tak Ewa już widzi więc będziesz sądzony przez kobietę a ta nie zna litości.
Kiedyś mnie to jeszcze wzruszało ale skoro "Nikt nie może przyjść do Mnie, jeżeli go nie pociągnie Ojciec, który Mnie posłał; Ja zaś wskrzeszę go w dniu ostatecznym" (J 6, 44) to znaczy, że moc, ciała które zasiedlasz jest silniejsza niż moc Ojca, i że masz jeszcze do odgarowania kilka kolejek.
So long and thanks for all the fish...
Pamiętaj tylko, że tak jak Ojciec nie widzi grzechów tak Ewa już widzi więc będziesz sądzony przez kobietę a ta nie zna litości.
Kiedyś mnie to jeszcze wzruszało ale skoro "Nikt nie może przyjść do Mnie, jeżeli go nie pociągnie Ojciec, który Mnie posłał; Ja zaś wskrzeszę go w dniu ostatecznym" (J 6, 44) to znaczy, że moc, ciała które zasiedlasz jest silniejsza niż moc Ojca, i że masz jeszcze do odgarowania kilka kolejek.
W zyciu nie wsiąde do "Szmelcwagenu i innych".Methanoia pisze:Pamiętaj tylko, że tak jak Ojciec nie widzi grzechów tak Ewa już widzi więc będziesz sądzony przez kobietę a ta nie zna litości.

- rbit9n
- Ribitibi
a wiecie, że w kilku angielskich miastach, można zabić Szkota bezkarnie, pod warunkiem że ma przy sobie łuk i strzały. także tego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
W Polsce można bezkarnie najebać Meksykowi, wyciągnąć Niemca z autobusu albo zajumać fona cherlakowi w okularach. To jest prawdziwa wolność.
- rbit9n
- Ribitibi
chyba u Was. na Podkarpaciu nawet nie dotknął portugalskiego studenta, ba! nawet go na oczy nie widział, a i tak dostał czapę. no ale wiadomo czyim. bastion jest Podkarpacie, a czyim Przymorze.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ale to Tyżeś mnie właśnie osądziła, więc, jakom z Ewy, przez Ewę-Lenę osądzonym jest.Methanoia pisze:WPK, jesteś prawdziwie z Ewy, czyli z diabła ale przecież wiesz o tym doskonale.
A środek czyj? Bo mi mojego czarnucha z Autosanu wyprosili. W sumie jego wina bo niewyraźnie powiedział, że turysta a kierowca zrozumiał, że terrorystarbit9n pisze:...no ale wiadomo czyim. bastion jest Podkarpacie, a czyim Przymorze.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo języków obcych należy się uczyć, nawet polskiego.
Ale z tego, co przeczytałem, to ten murzyn chciał jechać do Berlina. A przecież w Polsce brakuje czarnej siły roboczej, więc ten kierowca powodował się pobudkami patriotycznymi, pozytywizmem, pracą organiczną i pracą u podstaw: skoro murzyn nie zrobił swojego, to murzyn nie może odejść.
Ale z tego, co przeczytałem, to ten murzyn chciał jechać do Berlina. A przecież w Polsce brakuje czarnej siły roboczej, więc ten kierowca powodował się pobudkami patriotycznymi, pozytywizmem, pracą organiczną i pracą u podstaw: skoro murzyn nie zrobił swojego, to murzyn nie może odejść.
Tym bardziej, że murzyn z zawodu jest szwagrem i w sumie dopiero od niedawna na czarno szwagruje. Masz rację.
- rbit9n
- Ribitibi
środek przyjezdnych z Bliskiego Wschodu. Siedlce, Garwolin, Parczew (stolica musztardy), i tym podobniej.
baj de łej, w Krakowie można. gryźć bezkarnie kanarów. https://wiadomosci.wp.pl/sad-uniewinnil ... 064996481a
Dodano po 58 minutach 41 sekundach:
a za cherlaka w okularach się obrażam. ciekawe czy byłbyś taki kozak, Nubijski Książę, gdyby Ciebie kopało po głowie sześciu narzezanych amfą dresów. w każdym razie nos nastawiłem sam, bo gdybym czekał aż konował to zrobi, to miałbym problemy jak Owain.
baj de łej, w Krakowie można. gryźć bezkarnie kanarów. https://wiadomosci.wp.pl/sad-uniewinnil ... 064996481a
Dodano po 58 minutach 41 sekundach:
a za cherlaka w okularach się obrażam. ciekawe czy byłbyś taki kozak, Nubijski Książę, gdyby Ciebie kopało po głowie sześciu narzezanych amfą dresów. w każdym razie nos nastawiłem sam, bo gdybym czekał aż konował to zrobi, to miałbym problemy jak Owain.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2017, 15:28 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.