Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
Metanoia

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: Metanoia »

WPK, jesteś prawdziwie z Ewy, czyli z diabła ale przecież wiesz o tym doskonale.
Pamiętaj tylko, że tak jak Ojciec nie widzi grzechów tak Ewa już widzi więc będziesz sądzony przez kobietę a ta nie zna litości.
Kiedyś mnie to jeszcze wzruszało ale skoro "Nikt nie może przyjść do Mnie, jeżeli go nie pociągnie Ojciec, który Mnie posłał; Ja zaś wskrzeszę go w dniu ostatecznym" (J 6, 44) to znaczy, że moc, ciała które zasiedlasz jest silniejsza niż moc Ojca, i że masz jeszcze do odgarowania kilka kolejek.
So long and thanks for all the fish...
jo44

Post autor: jo44 »

Methanoia pisze:Pamiętaj tylko, że tak jak Ojciec nie widzi grzechów tak Ewa już widzi więc będziesz sądzony przez kobietę a ta nie zna litości.
W zyciu nie wsiąde do "Szmelcwagenu i innych". :)
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

a wiecie, że w kilku angielskich miastach, można zabić Szkota bezkarnie, pod warunkiem że ma przy sobie łuk i strzały. także tego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

W Polsce można bezkarnie najebać Meksykowi, wyciągnąć Niemca z autobusu albo zajumać fona cherlakowi w okularach. To jest prawdziwa wolność.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

chyba u Was. na Podkarpaciu nawet nie dotknął portugalskiego studenta, ba! nawet go na oczy nie widział, a i tak dostał czapę. no ale wiadomo czyim. bastion jest Podkarpacie, a czyim Przymorze.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Methanoia pisze:WPK, jesteś prawdziwie z Ewy, czyli z diabła ale przecież wiesz o tym doskonale.
Pamiętaj tylko, że tak jak Ojciec nie widzi grzechów tak Ewa już widzi więc będziesz sądzony przez kobietę a ta nie zna litości.
Kiedyś mnie to jeszcze wzruszało ale skoro "Nikt nie może przyjść do Mnie, jeżeli go nie pociągnie Ojciec, który Mnie posłał; Ja zaś wskrzeszę go w dniu ostatecznym" (J 6, 44) to znaczy, że moc, ciała które zasiedlasz jest silniejsza niż moc Ojca, i że masz jeszcze do odgarowania kilka kolejek.
So long and thanks for all the fish...
No ale to Tyżeś mnie właśnie osądziła, więc, jakom z Ewy, przez Ewę-Lenę osądzonym jest.
cz4rnuch

rbit9n pisze:...no ale wiadomo czyim. bastion jest Podkarpacie, a czyim Przymorze.
A środek czyj? Bo mi mojego czarnucha z Autosanu wyprosili. W sumie jego wina bo niewyraźnie powiedział, że turysta a kierowca zrozumiał, że terrorysta :( http://wawalove.pl/Kierowca-nie-wpuscil ... sta-a26474
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Bo języków obcych należy się uczyć, nawet polskiego.
Ale z tego, co przeczytałem, to ten murzyn chciał jechać do Berlina. A przecież w Polsce brakuje czarnej siły roboczej, więc ten kierowca powodował się pobudkami patriotycznymi, pozytywizmem, pracą organiczną i pracą u podstaw: skoro murzyn nie zrobił swojego, to murzyn nie może odejść.
cz4rnuch

Tym bardziej, że murzyn z zawodu jest szwagrem i w sumie dopiero od niedawna na czarno szwagruje. Masz rację.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

środek przyjezdnych z Bliskiego Wschodu. Siedlce, Garwolin, Parczew (stolica musztardy), i tym podobniej.

baj de łej, w Krakowie można. gryźć bezkarnie kanarów. https://wiadomosci.wp.pl/sad-uniewinnil ... 064996481a

Dodano po 58 minutach 41 sekundach:
a za cherlaka w okularach się obrażam. ciekawe czy byłbyś taki kozak, Nubijski Książę, gdyby Ciebie kopało po głowie sześciu narzezanych amfą dresów. w każdym razie nos nastawiłem sam, bo gdybym czekał aż konował to zrobi, to miałbym problemy jak Owain.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2017, 15:28 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ