Drogi Maćku, Sebastian to ja Owain, choć te łajzy tutaj co rusz przekręcają mój nick-name na Ajwajny, Ołejny, Ałajny, Oweny itp.Francisco pisze:Drogi Draszu,
Co do tlumaczen, to wyluszcz raczej prosze swoim akolitom po cos wymyslil ten koncept (po raz kolejny przyznajac się do ignorancji musialem spedzic x czasu, by się w ogole dowiedziec kim ten caly Drasch byl), a nie mnie przed pregierzem stawiaj schizofrenie swoja uprawiajac; mnie, szczawia jednego co ledwo do dwoch zliczyc umie. Swoja droga, przedziwne że ta narracje obierasz, skoro sam jako master od komputerow (co masz w podpisie czy jak tam to się zwie) do dwoch zliczyc nie ogarniasz, bo trzech kont tu w zyciu zem tu nie zalozyl.
Nie wiem kim jest Sebastian. Ja tu jestem nowy, jeszcze nie ogarnalem po imionach wiec wybacz mi brak znajomosci. Za to Ty doskonale wiesz co mialem na mysli mowiac o lopatkach, grabkach, nowych piaskownicach i tych samych uczestnikach lokalnego placu zabaw, wiec weź niepierdol.

Mniemam, że cały bajzel który tu po części przenosisz, to pokłosie tego, że umyśliliście sobie na AO, że wpkx pod nickiem paul drasch siał tam zamęt, choć sam wpkx do tego się nie przyznaje i nigdy mu to udowodnione nie zostało. Równie dobrze Draschem mógł być ktokolwiek, kto z wpkx-em miał jakieś lolo i tak próbował to nakierować. Ale widać, że w Tobie siedzi mocno zadra tym spowodowana, a paule drasche zaczęły się mnożyć, jak nieprzymierzając Ijon Tichy w Podróży Siódmej. A skoro, Drogi Maćku, zarejestrowałeś się to pod nickiem Paul Drasch dnia 2 listopada 2016 r., używając maila ze swym prawdziwym nazwiskiem i dwoma literami swego prawdziwego imienia, to logika podpowiada, iż następny użytkownik "Prawdziwy Paul Drash", zarejestrowany dnia 17 listopada 2016 r. to również Ty. Dodając do tego obecny nick nawiązujący do Twego prawdziwego nazwiska, mamy ile? Trzy? No właśnie

A żeby nie było całkowitego off-topa - jak tam Unimog?