Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: Owain »

Francisco pisze:Drogi Draszu,

Co do tlumaczen, to wyluszcz raczej prosze swoim akolitom po cos wymyslil ten koncept (po raz kolejny przyznajac się do ignorancji musialem spedzic x czasu, by się w ogole dowiedziec kim ten caly Drasch byl), a nie mnie przed pregierzem stawiaj schizofrenie swoja uprawiajac; mnie, szczawia jednego co ledwo do dwoch zliczyc umie. Swoja droga, przedziwne że ta narracje obierasz, skoro sam jako master od komputerow (co masz w podpisie czy jak tam to się zwie) do dwoch zliczyc nie ogarniasz, bo trzech kont tu w zyciu zem tu nie zalozyl.

Nie wiem kim jest Sebastian. Ja tu jestem nowy, jeszcze nie ogarnalem po imionach wiec wybacz mi brak znajomosci. Za to Ty doskonale wiesz co mialem na mysli mowiac o lopatkach, grabkach, nowych piaskownicach i tych samych uczestnikach lokalnego placu zabaw, wiec weź niepierdol.
Drogi Maćku, Sebastian to ja Owain, choć te łajzy tutaj co rusz przekręcają mój nick-name na Ajwajny, Ołejny, Ałajny, Oweny itp. ;) :P
Mniemam, że cały bajzel który tu po części przenosisz, to pokłosie tego, że umyśliliście sobie na AO, że wpkx pod nickiem paul drasch siał tam zamęt, choć sam wpkx do tego się nie przyznaje i nigdy mu to udowodnione nie zostało. Równie dobrze Draschem mógł być ktokolwiek, kto z wpkx-em miał jakieś lolo i tak próbował to nakierować. Ale widać, że w Tobie siedzi mocno zadra tym spowodowana, a paule drasche zaczęły się mnożyć, jak nieprzymierzając Ijon Tichy w Podróży Siódmej. A skoro, Drogi Maćku, zarejestrowałeś się to pod nickiem Paul Drasch dnia 2 listopada 2016 r., używając maila ze swym prawdziwym nazwiskiem i dwoma literami swego prawdziwego imienia, to logika podpowiada, iż następny użytkownik "Prawdziwy Paul Drash", zarejestrowany dnia 17 listopada 2016 r. to również Ty. Dodając do tego obecny nick nawiązujący do Twego prawdziwego nazwiska, mamy ile? Trzy? No właśnie :)
A żeby nie było całkowitego off-topa - jak tam Unimog? :)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

samek pisze:Dzieci...
Albo dawni kochankowie. Czuć chemię, ale czuć też, że pewne sprawy nie zostały do końca wyjaśnione. Bez tego nie da się ruszyć do przodu nie oglądając się za tym co było i jak się skończyło. Trzymam kciuki.
samek

Post autor: samek »

cz4rnuch pisze:
samek pisze:Dzieci...
Albo dawni kochankowie. Czuć chemię, ale czuć też, że pewne sprawy nie zostały do końca wyjaśnione. Bez tego nie da się ruszyć do przodu nie oglądając się za tym co było i jak się skończyło. Trzymam kciuki.
Dlatego dzieci. Bo niejasności są, a wyjaśnień i spokoju brak.
Kciuki trzymam także. Lubię mieć miejsce w sieci gdzie czasami można zapaść na chwilę.
Stare wersje AO były takie, a teraz lubię zaglądnąć tu.
I przyznaję, że takie przepychanki mnie nudzą.
Francisco

Post autor: Francisco »

Owain pisze:A skoro, Drogi Maćku, zarejestrowałeś się to pod nickiem Paul Drasch dnia 2 listopada 2016 r., używając maila ze swym prawdziwym nazwiskiem i dwoma literami swego prawdziwego imienia, to logika podpowiada, iż następny użytkownik "Prawdziwy Paul Drash", zarejestrowany dnia 17 listopada 2016 r. to również Ty. Dodając do tego obecny nick nawiązujący do Twego prawdziwego nazwiska, mamy ile? Trzy? No właśnie :)
Kurwa. Gdzieżeś Cię Panie tej logiki uczono?

Za SJP:
[logika] - poprawne myślenie, oparte na związkach przyczynowo-skutkowych

Ochłoń. Odetchnij. Przeczytaj. Pomyśl.

Owain pisze:Mniemam, że cały bajzel który tu po części przenosisz
Que?

Owain pisze:to pokłosie tego, że umyśliliście sobie na AO, że wpkx pod nickiem paul drasch siał tam zamęt, choć sam wpkx do tego się nie przyznaje i nigdy mu to udowodnione nie zostało. Równie dobrze Draschem mógł być ktokolwiek, kto z wpkx-em miał jakieś lolo i tak próbował to nakierować.
Tak jak córka leśniczego. To my na tym etapie na wejściu jesteśmy?

Owain pisze:Ale widać, że w Tobie siedzi mocno zadra tym spowodowana, a paule drasche zaczęły się mnożyć, jak nieprzymierzając Ijon Tichy w Podróży Siódmej.
Chuj nie zadra siedzi, chuj jak ten z mojego obrazka. I nie wiem kim był Ijon Tichy jak i Podróż Siódma jak i Paul Drasch.

Owain pisze:A żeby nie było całkowitego off-topa - jak tam Unimog? :)
Opierdolony. Sprzedany znaczy się. Miło, że pytasz. Dzień dobry, witam admina.
samek

Post autor: samek »

Francisco pisze:...
Masz zły dzień Maciek?
Chcecie może spierdolić kolejne forum? To one po to są?
Francisco

samek pisze: Chcecie może spierdolić kolejne forum? To one po to są?
Żadnego złego dnia mam. Wręcz przeciwnie, zaraz - jakbógda - wpłynie mi ćwierć miliona złotych na konto. Mam cudny wieczór (bo jest trzecia nad ranem).

Natomiast teraz to żeś mnie rzeczywiście zainteresował. Co masz na myśli? Które to forum żem "spierdolił"?
Ostatnio zmieniony 03 lip 2017, 09:38 przez Francisco, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Francisco pisze: Kurwa. Gdzieżeś Cię Panie tej logiki uczono?
Wydział Prawa UMCS filia w Rzeszowie, Pani Dr. Anna Habrat (która, jak plotka miejska głosi, uczona była logiki na Uniwersytecie w Moskwie, co może mieć znaczenie ;) dla Ligo :D )
Francisco pisze: Chuj nie zadra siedzi, chuj jak ten z mojego obrazka. I nie wiem kim był Ijon Tichy jak i Podróż Siódma jak i Paul Drasch.
O! Elokwentna odpowiedź, muszę zapisać! :D
Francisco pisze: Dzień dobry, witam admina.
Cze! :)
Francisco

Najdroższy, kijowe to prawo w Rzeszowie (wszędzie zresztą), jeśliś z tego zwrotu:

Owain pisze:"A skoro, Drogi Maćku, zarejestrowałeś się to pod nickiem Paul Drasch dnia 2 listopada 2016 r., używając maila ze swym prawdziwym nazwiskiem i dwoma literami swego prawdziwego imienia, to logika podpowiada, iż następny użytkownik "Prawdziwy Paul Drash", zarejestrowany dnia 17 listopada 2016 r. to również Ty. Dodając do tego obecny nick nawiązujący do Twego prawdziwego nazwiska, mamy ile? Trzy? No właśnie"
... potrafisz wyprowadzić wniosek, że mam tu trzy konta i że "następny użytkownik "Prawdziwy Paul Drash", zarejestrowany dnia 17 listopada 2016 r. to również Ty" to pozostaje mi jedynie szczerze pozdrowić panią dr. Annę Habrat.

Francisco pisze:Chuj nie zadra siedzi, chuj jak ten z mojego obrazka. I nie wiem kim był Ijon Tichy jak i Podróż Siódma jak i Paul Drasch.
Owain pisze:O! Elokwentna odpowiedź, muszę zapisać! :D
Niestety, spodziewaj się więcej. Ja naprawdę poza Łyskiem z pokładu Idy i paroma Tomkami Sawyerami to niewiele żem czytał.

Owain pisze:Cze! :)
che. bo ja tu - naprawde - w dobrej wierze.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

samek pisze:...Chcecie może spierdolić kolejne forum? To one po to są?
Eee, nie przesadzajmy. Trochę nabuzowania jeszcze żadnemu forumowi nie zaszkodziło. Panki se tu z zimnofalowcami od dawna tak słodzą i jakoś mocno to nie wpływa na mój odbiór. Jedyne co w sobie musiałem wykształcić to filtr, który mi się włącza za każdym razem gdy czytam "domofon" lub "piwo u mnie czy u ciebie". Tu pewnie będzie podobnie lub się komuś znudzi (np forum). Albo ktoś w końcu wykupi receptę na niepierdol. Opcji jest kilka.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Maciek, kurwa. Zarejestrowałeś się jako Paul Drasch, a następny użytkownik jaki się zarejestrował, to "Prawdziwy Paul Drash". Nikt inny się tu jako Paul Drasch nie rejestrował, nikogo innego ten Paul Drasch nie swędzi, tak jak Ciebie. Masz z tym, jak widać jakiś problem, jakiś kompleks, choć przeżywasz właśnie Podróż Życia, to tamto Cię gniecie. Tedy jebie mnie serdecznie, czy Prawdziwy paul Drash to też Ty, czy Ciebie jest dwóch czy trzech. Po prostu naskoczyłeś na wpkx'a, że liczyć nie umi, to Ci tłumaczę skąd taka sugestia. A że nie mieści się w Twojej definicji, że q wynika z p, cóż :) Za to cieszę się, że mam do czynienia z prawnikiem, który ukończył prawo na wszystkich uczelniach, skoro wie, że wszędzie owe prawo jest kijowe.
ODPOWIEDZ