W poszukiwaniu Św. Grilla
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
Puchu, dzięki!
Na razie długi jest na szarym końcu. Jak mi się nerwica zaostrzy pomyślę o fotografowaniu ptaszków, wówczas będzie jak znalazł. Ale stałka. Zuomów chyba nie chcę, bo mam już niezły, zwany pezetem
Biorąc pod uwagę cenę, wagę, wielkość - jest ok z przypiętym a6000. Gdybym chciał Zuoma, kupiłbym od wpk 24-240. Ale ten czuł pismo nosem, bo mi nawet nie pokazał. Może myślał serio, że z łuku przestrzelę 
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie wiem czy kogoś to obejdzie, ale odesłałem tamtego takumara, dołożyłem 50 zł i kupiłem innego. Wczoraj przyszedł. Ja pierdolę, że tak inteligentnie napiszę. Nówka sztuka, jakby wczoraj z fabryki wyjechała. Powłoczki, przednia soczewka, wszystko lśni i świeci, pierścienie chodzą jak masełko, nawet dekielek z posrebrzanymi literkami asahi pentax lśni jakby go wczoraj zrobili i dzisiaj z zabezpieczającej folii wyjęli. Oczywiście taki stan powoduje, że zdjęcia wydają się jeszcze lepsiejsze

Chciałem się podzielić swoim szczęściem, dziękuję dobranoc.
Chciałem się podzielić swoim szczęściem, dziękuję dobranoc.
-
Ligo
Na inteligencję właśnie liczę... I cieszę się Twoją radością. Dziękuję, dzień dobry.Owain pisze:dołożyłem 50 zł i kupiłem innego. Wczoraj przyszedł. Ja pierdolę, że tak inteligentnie napiszę... Chciałem się podzielić swoim szczęściem, dziękuję dobranoc.
- Owain
- Nasz Czelnik
A właśnie Ligu, już po ilewniętej, zęby myć i do spania! 
-
Ligo
No weź przestań... Już mi to stara mówi...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak-umarł, niech żyje Tak!
-
puch24
Cieszę się Twoim cieszeniem! 
- Owain
- Nasz Czelnik
Kurwa! Zacząłem myśleć, aby sobie kupić aparat fotograficzny. Analogowy. Kurwa!
To przez Was, chuje
To przez Was, chuje
-
puch24
Kup se Zenita, to Ci się szybko odechce fotografować... 
-
samek
Teeee... Owanna! Podesłać Ci Praktikę PLC3? Ale bez szkieł. Znajdziesz se coś na gwincie. Albo lepiej! Zrobisz otworek!Owain pisze:Kurwa! Zacząłem myśleć, aby sobie kupić aparat fotograficzny. Analogowy. Kurwa!
To przez Was, chuje