O widzisz, ja tak palnąłem bom Canoniarz, wpisałem w google nikkor 85 1.4D i mi wyskoczyło 5k plnChory pisze:Toć to prawie ćwierćwieczny obiektyw. Za dwa tysie można znaleźć. Jak na best of Nikon to chyba przyzwoicie.

O widzisz, ja tak palnąłem bom Canoniarz, wpisałem w google nikkor 85 1.4D i mi wyskoczyło 5k plnChory pisze:Toć to prawie ćwierćwieczny obiektyw. Za dwa tysie można znaleźć. Jak na best of Nikon to chyba przyzwoicie.
Cieszę się, że ktoś w końcu się mnie cyka...Chory pisze:Albo wersja z 2010 1.4G wyskoczyła.
Canoniarze mają 1.2, szkoda, że Nikon nie miał nawet AIS z tym światłem.
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
A może miał? Zapytałbym Pucha, ale trochę się cykam...
Bo Chory jest chory i słabowity i się cyka.puch24 pisze:...Cieszę się, że ktoś w końcu się mnie cyka...
Gdyż głupawy i bojący to on zawsze był. Chyba że fest kaca ma, to wtedy gieroj wyłazi.samek pisze:Bo Chory jest chory i słabowity i się cyka.puch24 pisze:...Cieszę się, że ktoś w końcu się mnie cyka...
To wyjaśnia skąd się wzięło: Koci, koci łapci...Methanoia pisze:kosiarka schlastała kotkę sąsiadów co wyszło na jaw jak ich psy zaczęły się bawić kocimi łapkami, które przyniosły z pola