I jak mnie pamięć nie myli, to Ogryzek i tak bywał odstawiany na boczny, bananowy torMethanoia pisze:Oj tam.
Wielkie mi halo.
Byłam po wymianie kilku soczystych zdań z Jacek_Z ale nie chciałam całkowicie odchodzić z żółtego.
Wymyśliłam sobie Ogryzka. Znalazłam avatar i do niego dopasowałam nazwę i tożsamość.
Things
-
samek
Re: Things
-
cz4rnuch
A prawda was wyzwoli. Amen.
- rbit9n
- Ribitibi
-
Metanoia
samek pisze: I jak mnie pamięć nie myli, to Ogryzek i tak bywał odstawiany na boczny, bananowy tor
Jacek_Z ma swoje szczególne miejsce w moim sercu.
-
puch24
He, he...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ależ Jacek to człek do rany przyłóż - gadalim niejednokrotnie o różnych sprawach i sprawkach. I na kupno Nikoniarzy od Mileckiego mnie namawiał, i w ogóle...
A gdy mnie banował, to miał łzy w oczach jak świeczki.
A gdy mnie banował, to miał łzy w oczach jak świeczki.
-
cz4rnuch
Za to przynajmniej wiesz od kogo bana dostajesz albo mniej więcej z kim gadasz na forum (na tym drugim Jacuś też się ksywki nie wstydzi). A tu nie wiadomo czy franek, drasz, prawdziwy czy jeszcze bardziej prawdziwy franczesko, szadoł i leniuch, ogryzek, metka a może zasapany 40-letni grubasek z majtasami na głowie. Dla mnie to trochę żenua.
-
puch24
No, to zdaje się, wypada wyjść z "klozetu"... 
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
My dear cz4rnuch.
Jestem Woytek P. Kowalczyk, Metka to Lena XXXXX, Pizarro to Maciek XXXXXX, Paul Drasch to Paul Drasch...
A Ty?
Jestem Woytek P. Kowalczyk, Metka to Lena XXXXX, Pizarro to Maciek XXXXXX, Paul Drasch to Paul Drasch...
A Ty?
-
samek
Żona tego XXXXXXXXXX?wpk pisze:...Metka to Lena XXXXXXXXX...