Znalazłem aukcję:samek pisze:Bo są już w PL i Unimog sprzedany w USA?
http://www.ebay.com/itm/Unimog-U1300-ex ... SA&vxp=mtr

Znalazłem aukcję:samek pisze:Bo są już w PL i Unimog sprzedany w USA?
Woytek - opisy z południowej były świetne i czytało się i liczyło na więcej.wpk pisze:Opisami z Ameryki Południowej i w ogóle przygodami się zachwycałem. No i nie powiem, że nie possało przy niektórych fragmentach. Zresztą chyba już mówiłem, że kilkakrotnie namawiałem go na wydanie wszystkiego w formie książki - byłby bestseller...
A propos bestsellera - patrzę na to, jak dokładnie Maciek opisał wehikuł na aukcji wraz z wszelkimi usterkami... i widzę, że nie wspomniał ani o remoncie głowicy na łapu-capu tuż przed podróżą, ani o fakcie, że motor potem i tak nieźle żarł olej nie tylko napędowy.
taki oberżyświat, a do Rajsze jakoś nie dojechał był.samek pisze:A. Czyli generalnie wiem, że jestem świnia, ale chcem się spytać.
Że znaczy z podróży dookoła świata (były takie mapki Frankowe) wyszły wakacje w EU i Ameryka południowa?
No tyz piknie. Cześci Ameryki południowej zazdraszczam.
Ale i liczyłem na relacje okołoświatowe. Szkoda.
Ale, że my czy on?rbit9n pisze:taki oberżyświat, a do Rajsze jakoś nie dojechał był.samek pisze:A. Czyli generalnie wiem, że jestem świnia, ale chcem się spytać.
Że znaczy z podróży dookoła świata (były takie mapki Frankowe) wyszły wakacje w EU i Ameryka południowa?
No tyz piknie. Cześci Ameryki południowej zazdraszczam.
Ale i liczyłem na relacje okołoświatowe. Szkoda.