jak to wczoraj? to nawet taki cyfryzacyjny lajkonik jak ja, wie od dawien dawna.cz4rnuch pisze:Skąd mnie to wiedzieć? Wczoraj się dowiedziałem, że takie cuda da się w ogóle podpinać.
W poszukiwaniu Św. Grilla
- rbit9n
- Ribitibi
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bambo! Ty jesteś za murzynami!
- Owain
- Nasz Czelnik
Bambo to stary ściemniacz
Jeszcze tego nie wyczuliście? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Po prostu antyalbinos.
- Owain
- Nasz Czelnik
To ja z innej beczki, może coś poradzicie. Miałem ja fajny statyw, Triopo c-258. Ale w kwietniu jak robiłem foty baru dla koleżanki, potraciła ona statyw (całe szczęście bez aparatki) i runął on na płytki, odłamując te plastikowe motylki blokady. Badziew. Statyw jest chyba do wypierdolenia na śmietnik, bo nie da się blokować tej jednej nogi ani jakoś dosztukować. Niby jest tam ośka, którą można by wybić przy każdym zamknięciu, ale raczej takich zamiennych części jak motylki do statywów to nie sprzedają. Co prawda nie używam statywu często, ale mi brak ostatnio. Jakieś rady, co do statywki tak kole 250 zł albo naprawy tego triopo? 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Poxipol?
- Owain
- Nasz Czelnik
I to pisze inżynier?wpk pisze:Poxipol?

Najtaniej wyjdzie woreczek z ryżem. Robiłem też zdjęcia z grzbietu mojego poprzedniego pieśca, ale nie był on zadowalająco stabilny. A ten statyw to ma być duży, mały, średni, lekki, ciężki, te 250 to górna granica, z głowicą? Trochę za mało danych.
PS Co do asiedem to wiem, że da się sporo podpiąć ale co mi po takiej wiedzy skoro nie znam starych obiektywów. Jak czegoś nie przetestowali apteczni na swojej skrzynce to dla mnie to nie istnieje.
PS Co do asiedem to wiem, że da się sporo podpiąć ale co mi po takiej wiedzy skoro nie znam starych obiektywów. Jak czegoś nie przetestowali apteczni na swojej skrzynce to dla mnie to nie istnieje.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Gupi. Na stałe nogie zakleić.Owain pisze:I to pisze inżynier?wpk pisze:Poxipol?Za duża dźwignia, nie ma takiego kleju. Motylek ciężko się zapina a ułamane przy samej nasadzie motylka.
Nikkor 50/1.4 ais od Leny już mam.
Ludzie śpieszcie się i kupujcie stan fabryczny !
Ludzie śpieszcie się i kupujcie stan fabryczny !