Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
d90

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: d90 »

Szczerość emocji nigdy nie idzie w parze z poklaskiem tłumu. Tak było i będzie. Każdy to wie.
Zakładając koronę, czy biorąc buławę, skazani jesteśmy na oceny oraz opinie. Dlatego ja anarchista z przekonania jestem. Wytykam co nie wytniete, gdy mam okazje zrobić to w sposób spokojny. Ale zdecydowany.
Poklasku nie szukam. Pochlebne opinie mnie natomiast krępują. Wyzwisk nie lubie.

Jednak przestrzegania regulaminów od władców, królów i cesarzy - wymagam jak i od siebie.

Jesli zadyma na N, jak sugerujesz, zaczęła sie od mojego protestu - mowi sie trudno.
Przykrość zrobiłem - przepraszam. Co moge, chętnie naprawię. Przeproszę nawet innych zbanowanych, poniewaz wypada wziąść odpowiedzialność rowniez i za to.
?
Ale - to działać powinno w obie strony.
Nie działa .

Zdania nie zmieniam w sprawie tamtego pstryka, którym człowiek chciał koniecznie zaistnieć w przestrzeni netowej.

gupek jestem
ze wsi
nic nie poradzę
:)

Jednak - nie potrafie przejść obojętnie, gdy Zosiek kreuje sie na "pomocnego".
Jest w grupie osob, ktore obraziły mnie do głębi.
Nie widziałem aby gdziekolwiek wytknął innym zielonym niewłaściwe zachowania. No chyba, że wszyscy uważają że takich nie było. I nie o tamtą fotkę mi tylko chodzi...bo banów poleciało wiecej.
Jakos nie chce mi sie wierzyc, że to też moja wina...

No ale.
Zamilne na miesiac.
Bana sobie nakładam :)
Pzdr
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Nie milknij:)

Nie sugerowałem, że zadyma zaczęła się od Ciebie:) Po prawdzie, to ode mnie, jak zareagowałem na fafniakowe "nareszcie dobre zdjęcie". Idzie mi tylko o to, że nie pamiętam, by Zosiek coś złego napisał, chyba że znów przeoczyłem, albo Ty czynisz go odpowiedzialnym, że się nie przeciwstawił. To przecież bez sensu. Mamy nowe forum, a jakieś niesnaski warto łagodzić niż rozdrapywać.

No to z tymi fotkami? Pewnie zgody nie mam, ale mam nadzieję, że je kiedyś pokażesz sam;p

Póki co dobranoc z Państwem, bo jutro fabryka :D

ps. Tomku Stopo, dej Pan spokój;)

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ach, uciekłem z alkowy na chwilę, bo nie mogłem sobie darować czegoś, co mi się skojarzyło z d90 ;)

Obrazek

Dobranoc słodziaki:)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Strasznie tu dzisiaj wieje, chmury się zbierają, a z kukurydzy może coś wyskoczyć...

Obrazek
d90

Post autor: d90 »

Niech bedzie wódz.
To ja przepraszam.

i niech bedzie śmiesznie :)
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Owain pisze: ps. Tomku Stopo, dej Pan spokój;)
Przyznam, ze nie zrozumiałem. Z czym ten spokój dać.

Natomiast dla jasności: bardzo popieram to, co d90 napisał. A nie podoba się mi zdanie
odrębne.

PS.
uprzejmie dziękuję za nadanie "diabła wcielonego" :-)
Czy nadużyję gościny prosząc jeszcze o kolor, może nie czerwony, a czarniawy na ten przykład? Obiecuję, ze potem będę już grzeczny!!!
Ligo

Post autor: Ligo »

Jeśli można swoje trzy grosze, to... było, minęło i niech to szlag.
Nie rozdrapujmy ran, ani też nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora.
Tu jest tu, bądźmy wdzięczni i żyjmy dalej.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Też prawda i właściwie Amen. Jak na diabla przystało.
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

Piękny dzień w Trójmieście! Momentami wieje, śnieży i świeci jednocześnie :twisted:
Mam nadzieję, że wszyscy zmotoryzowani już ogumieni na zimowo - na mym przydomowym rondzie były już dwie stłuczki...
puch24

Post autor: puch24 »

Uć zaśnieżona. Kuzyn wrzucił zdjęcie z autostrady A1 - jak na Syberii. Słońce tu nie wstało. Zapomniało. Drogowcy też. Zapomnieli i nie wstali.
ODPOWIEDZ