Places
- vid3
- Kontakt:
Re: Places
Wszystkie te powyższe stwierdzenia powracają do rozterek Owianina i moich: po chuj fotografować, jeśli i tak te zdjęcia wkrótce zginą w niepamięci, bo się do nich nie wraca?
"...Po co nasze swary głupie?
Wnet i tak zginiemy w zupie."
"...Po co nasze swary głupie?
Wnet i tak zginiemy w zupie."

Już odpowiadam. Dla przyjemności. Jeśli kogoś to nie jara, to faktycznie powinien sobie dać na wstrzymanie. No chyba, że dzięki temu ma na chleb.
Skasował "x" z "wpkx"?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Prawie.
Większość z Was chyba wie, że "wpk" to moje inicjały i takiego nicka używałem jeszcze w czasach przedinternetowych. Jednak okazało się, że zarówno domena "wpk.pl" jak i nick na Nickoniarzach były zajęte, dlatego rejestrując dodałem sobie "x".
Na AO zdjęć nie musiałem ukrywać, bo na moją prośbę fomag skasował tam moje posty. Ale w zeszłym roku porobiło się jeszcze bardziej, więc zdjęcia schowałem, nie mając zamiaru więcej nic pisać. I tego się trzymam, a oni "za karę" pokasowali wszystkie moje wątki.
Większość z Was chyba wie, że "wpk" to moje inicjały i takiego nicka używałem jeszcze w czasach przedinternetowych. Jednak okazało się, że zarówno domena "wpk.pl" jak i nick na Nickoniarzach były zajęte, dlatego rejestrując dodałem sobie "x".
Na AO zdjęć nie musiałem ukrywać, bo na moją prośbę fomag skasował tam moje posty. Ale w zeszłym roku porobiło się jeszcze bardziej, więc zdjęcia schowałem, nie mając zamiaru więcej nic pisać. I tego się trzymam, a oni "za karę" pokasowali wszystkie moje wątki.
- Owain
- Nasz Czelnik
A ja ciągle twierdzę, że chciał sobie jeszcze doszyć "Xawery", bo to takie snoblesse obliże

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Popieram.
Ale Owianin twierdzi, że samo fotografowanie jako takie nie sprawia mu przyjemności, że chce osiągnąć określony efekt wizualny, i jest sfrustrowany, gdy mu się to nie udaje, gdy nie jest zadowolony z wyniku.
Mnie to przynajmniej bawi naciskanie guziczków. W sumie, w aparacie mogłoby nie być filmu czy karty pamięci...

- wuzet
- Kontakt:
...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dobre i trzy kropki po takim czasie.