Places

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Re: Places

Post autor: vid3 »

Bo wpk zmienił nazwę folderu na swoim serwerze,
to i zdjęcia znikły.
puch24

Post autor: puch24 »

Wszystkie te powyższe stwierdzenia powracają do rozterek Owianina i moich: po chuj fotografować, jeśli i tak te zdjęcia wkrótce zginą w niepamięci, bo się do nich nie wraca?
"...Po co nasze swary głupie?
Wnet i tak zginiemy w zupie." :-(
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

puch24 pisze: 25 sie 2017, 12:48Wszystkie te powyższe stwierdzenia powracają do rozterek Owianina i moich: po chuj fotografować, jeśli i tak te zdjęcia wkrótce zginą w niepamięci, bo się do nich nie wraca?
Już odpowiadam. Dla przyjemności. Jeśli kogoś to nie jara, to faktycznie powinien sobie dać na wstrzymanie. No chyba, że dzięki temu ma na chleb.
vid3 pisze: 25 sie 2017, 12:37 Bo wpk zmienił nazwę folderu na swoim serwerze,
to i zdjęcia znikły...
Skasował "x" z "wpkx"?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Prawie.
Większość z Was chyba wie, że "wpk" to moje inicjały i takiego nicka używałem jeszcze w czasach przedinternetowych. Jednak okazało się, że zarówno domena "wpk.pl" jak i nick na Nickoniarzach były zajęte, dlatego rejestrując dodałem sobie "x".
Na AO zdjęć nie musiałem ukrywać, bo na moją prośbę fomag skasował tam moje posty. Ale w zeszłym roku porobiło się jeszcze bardziej, więc zdjęcia schowałem, nie mając zamiaru więcej nic pisać. I tego się trzymam, a oni "za karę" pokasowali wszystkie moje wątki.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

A ja ciągle twierdzę, że chciał sobie jeszcze doszyć "Xawery", bo to takie snoblesse obliże ;) :P
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Popieram.
puch24

cz4rnuch pisze: 25 sie 2017, 13:21
puch24 pisze: 25 sie 2017, 12:48Wszystkie te powyższe stwierdzenia powracają do rozterek Owianina i moich: po chuj fotografować, jeśli i tak te zdjęcia wkrótce zginą w niepamięci, bo się do nich nie wraca?
Już odpowiadam. Dla przyjemności. Jeśli kogoś to nie jara, to faktycznie powinien sobie dać na wstrzymanie. No chyba, że dzięki temu ma na chleb.
vid3 pisze: 25 sie 2017, 12:37 Bo wpk zmienił nazwę folderu na swoim serwerze,
to i zdjęcia znikły...
Skasował "x" z "wpkx"?
Ale Owianin twierdzi, że samo fotografowanie jako takie nie sprawia mu przyjemności, że chce osiągnąć określony efekt wizualny, i jest sfrustrowany, gdy mu się to nie udaje, gdy nie jest zadowolony z wyniku.

Mnie to przynajmniej bawi naciskanie guziczków. W sumie, w aparacie mogłoby nie być filmu czy karty pamięci... :-P
Awatar użytkownika
wuzet
Kontakt:

Post autor: wuzet »

Obrazek
nordenvind

Post autor: nordenvind »

...
Awatar użytkownika
wpk