Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
No zajebiście. Gdzie to?

- 
				cz4rnuch
Northampton

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aha... 
Był taki krążownik. Zatonął pod Tassafaronga.

Był taki krążownik. Zatonął pod Tassafaronga.
- 
				puch24
Izabela rowery?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- 
				samek
Przepadek mienia i ucięcie ucha.
- 
				cz4rnuch
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Motyla noga!

- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Stream of consciousness

I full profeska moto-gogle

- 
				puch24
Ściągnąłem sobie amerykański prospekt D850. Ma tylko  92 (!) strony. Obstrukcja insługi ma jeno 404 strony, a samo Menu Guide - 274 (!!!). Nie wczytywałem się dokładnie nawet w sam prospekt, ale aparat - przynajmniej na papierze - cholera, naprawdę robi wrażenie! O ile od dość dawna chyba nie było aparatów naprawdę bardzo przełomowych, to ten chyba taki jest. Jest tak nasycony różnymi funkcjami i udogodnieniami, że bania mała. Na przykład może automatycznie robić takie rzeczy, jak focus stacking... także z bezgłośną migawką elektroniczną, także w trybie LV, czyli zupełnie po cichu i bez wstrząsów. Itd., itp. Życie oczywiście to zweryfikuje, ale naprawdę opadła mi kopara.
 92 (!) strony. Obstrukcja insługi ma jeno 404 strony, a samo Menu Guide - 274 (!!!). Nie wczytywałem się dokładnie nawet w sam prospekt, ale aparat - przynajmniej na papierze - cholera, naprawdę robi wrażenie! O ile od dość dawna chyba nie było aparatów naprawdę bardzo przełomowych, to ten chyba taki jest. Jest tak nasycony różnymi funkcjami i udogodnieniami, że bania mała. Na przykład może automatycznie robić takie rzeczy, jak focus stacking... także z bezgłośną migawką elektroniczną, także w trybie LV, czyli zupełnie po cichu i bez wstrząsów. Itd., itp. Życie oczywiście to zweryfikuje, ale naprawdę opadła mi kopara. 
Jest też do pobrania 12-stronicowa broszura, porównująca D850 do starszego D810. D810 prawie niczego nie ma... Po prostu zdjęć się nim nie da robić.
 Po prostu zdjęć się nim nie da robić. 

92 (!) strony. Obstrukcja insługi ma jeno 404 strony, a samo Menu Guide - 274 (!!!). Nie wczytywałem się dokładnie nawet w sam prospekt, ale aparat - przynajmniej na papierze - cholera, naprawdę robi wrażenie! O ile od dość dawna chyba nie było aparatów naprawdę bardzo przełomowych, to ten chyba taki jest. Jest tak nasycony różnymi funkcjami i udogodnieniami, że bania mała. Na przykład może automatycznie robić takie rzeczy, jak focus stacking... także z bezgłośną migawką elektroniczną, także w trybie LV, czyli zupełnie po cichu i bez wstrząsów. Itd., itp. Życie oczywiście to zweryfikuje, ale naprawdę opadła mi kopara.
 92 (!) strony. Obstrukcja insługi ma jeno 404 strony, a samo Menu Guide - 274 (!!!). Nie wczytywałem się dokładnie nawet w sam prospekt, ale aparat - przynajmniej na papierze - cholera, naprawdę robi wrażenie! O ile od dość dawna chyba nie było aparatów naprawdę bardzo przełomowych, to ten chyba taki jest. Jest tak nasycony różnymi funkcjami i udogodnieniami, że bania mała. Na przykład może automatycznie robić takie rzeczy, jak focus stacking... także z bezgłośną migawką elektroniczną, także w trybie LV, czyli zupełnie po cichu i bez wstrząsów. Itd., itp. Życie oczywiście to zweryfikuje, ale naprawdę opadła mi kopara. Jest też do pobrania 12-stronicowa broszura, porównująca D850 do starszego D810. D810 prawie niczego nie ma...