Me And That Man, Rzeszów, 6.10.2017
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Me And That Man, Rzeszów, 6.10.2017
Hmmmm....
"sister-of-mercy - Dated or outdated euphemism, more literary than colloquial, for a prostitute."
Uważałbym z używaniem tego określenia...
"sister-of-mercy - Dated or outdated euphemism, more literary than colloquial, for a prostitute."
Uważałbym z używaniem tego określenia...
- rbit9n
- Ribitibi
patrz, a ja się z jednym gościem od roku na fotołaziorę nie mogę ustawić. czujesz klimat?
chociaż może to i dobrze? jeszcze bym kleszcza złapał, albo co gorszego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
No i fajnie jest! 

- rbit9n
- Ribitibi
o, tu jest dobry tekst:
Owain pisze: ↑29 wrz 2017, 19:32 Ja tego kurwa nie rozumiem. Ludzie muszą. Zdjęciować, filmować. Po jaki chuj? Te zdjęcia ani nie mają wartości technicznej, ani pamiątkowej, bo że niby co, że ja byłem tam, przecież z takiego koncertu będzie w sieci sporo zdjęć akredytowanych focących, z bliska, lepszych. To samo z filmowaniem. Ostatnio na Kajahu i Bregoviczu normalnie las komórek, fotki, filmiki... Kto to i po co ogląda potem? Ruszone, zaszumione gówno, ale JA TAM BYŁEM. Jednego takiego nawet byczka, tulącego swą łanię tak zjebałem na koncercie Cave'a w Pradze w 2013 r., że myślałem, że mi wpierdoli. Ale czeski burak schował burak-phona i choć jednego, na linii mojego oglądania, miałem z głowy. Powinno się tego zakazać, ale nie ma jak...
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo pisał ten, za którym po ostatniej wstawce niech nikt kamieniem rzucić się nie waży.
A patrząc z oddali to o całym fotografowaniu można tak powiedzieć. Więc na dobrą sprawę to forum nie ma sensu. O muzykowaniu też tak można rzec. Po co jechać na Me and That Man, skoro za chwilę pojedzie się na Nicka Cave'a? O filmowaniu też tak można. I o robieniu na drutach, wyszywaniu czy... Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Czas umierać.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- Tears in Rain? Roy, Stand by Me...