W poszukiwaniu Św. Grilla
- vid3
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
Tomasz Beksiński powtarzał, że krytycy to nieudani artyści w danej dziedzinie. A ta wypowiedź to była do samka czy do mnie?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
lekką? trzeba było posłuchać wczorajszego wywiadu w radio ahoj.Owain pisze:Generalnie mam takie wrażenie, że twórcy fotografii cały czas żyją pod presją, czy ich Sztuka, Sztuką jest. Czasem trzeba wokół tego zrobić Wianuszek, Okoliczność i Klimacik. I nie piszę to o panu Tomaszewskim, który z pewnością umi robić zdjęcia i ma oko, ale o tych wianuszkowcach. Choć i słowa, i Klimacik tworzony przez pana Tomaszewskiego zasmuca mnie taką lekką megalomanią.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- vid3
- Kontakt:
Bardzo podoba mi się Twoja krytyka - Ovulus.
Jakby to ująć ... trzeźwe spojrzenie na temat.
Dodano po 27 sekundach:
bez żadnych podtekstów.
Jakby to ująć ... trzeźwe spojrzenie na temat.
Dodano po 27 sekundach:
bez żadnych podtekstów.
- Owain
- Nasz Czelnik
Cóż, to już nie jest kwestia oceny jego prac a oceny jego jako człowieka. A to z kolei to jego prywatna sprawa. Jak się wielbi, mnie to nie boli. To jedynie smutna konstatacja, bom z tych, co raczej ceniąc swe osiągnięcia, nie stają się bufonami.rbit9n pisze: ↑05 gru 2017, 22:00lekką? trzeba było posłuchać wczorajszego wywiadu w radio ahoj.Owain pisze:Generalnie mam takie wrażenie, że twórcy fotografii cały czas żyją pod presją, czy ich Sztuka, Sztuką jest. Czasem trzeba wokół tego zrobić Wianuszek, Okoliczność i Klimacik. I nie piszę to o panu Tomaszewskim, który z pewnością umi robić zdjęcia i ma oko, ale o tych wianuszkowcach. Choć i słowa, i Klimacik tworzony przez pana Tomaszewskiego zasmuca mnie taką lekką megalomanią.
Co do kwestii, kto z nas, czy samek czy ja, jest artystą, a kto krytykiem, uznajmy, że samek jest artystą, a ja kretynem.

- Owain
- Nasz Czelnik
Wciórności! Myślałem, że to było do Cz4rnuszka. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kórwa. Wciurności żeś zerżnął ode mnie, gałganie.
Banany prostować? Pisałem już żeś jest rasista.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2017, 22:22 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.