Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: puch24 »

namoamo pisze: 13 gru 2017, 10:26 I dalej wyzywasz, z premedytacja, czego już żadną ułomnością rozumu usprawiedliwić się nie da.
Oczywiście, bo jest to zwykłe chamstwo i drobnomieszczaństwo, i słoma mi z butów wyszła obficie, a może nawet nie musiała wychodzić, bo jako cham i prostak bez butów chodzę.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Można być prostakiem albo zachować się jak prostak. Można uważać, że na szacunek trzeba zapracować albo też że trzeba się samemu szanować i nie zniżać się do czyjegoś poziomu.

PS Faktycznie dziecinada się zrobiła z tej dyskusji dlatego chyba sobie chwilę dam na wstrzymanie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Pierdolicie hipolicie. Mateusz, przesadzasz z tym unoszeniem się. Maciek miał pełne prawo wyrazić swoje zdanie, nikogo nie obraził personalnie. Ja tez tu wyrażam swoje zdanie na ten i inny temat, czepiając się nawet Narodu Polskiego, czyli nas wszystkich, mnie w to włączając. Gdybyśmy siedzieli na spotkaniu forumowym na piwie i takie info o pluszaku byłoby w TV, a jeden z nas żachnąłby się, co za zjeb to produkuje, to pewnie z uśmiechem wszedłbyś w polemikę, że niekoniecznie zjeb, bo.. i przedstawiłbyś swoje racje. tak że nie przesadzałbym z tym obruszaniem się na "słownictwo forów internetowych", bo za chwilę wyjdzie, żeś własnie forumowy kłótnik-przyczepiacz :mrgreen:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Może mu taką rangę utworzysz? :D
cz4rnuch pisze: 13 gru 2017, 12:22PS Faktycznie dziecinada się zrobiła z tej dyskusji dlatego chyba sobie chwilę dam na wstrzymanie.
A bo Wy, cz4rnuchy, to w Mzimu wierzycie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

ps. to może dodam jeszcze tak: ale ze mnie zjeb, że ostatnio popierdoliły mi się pierścienie i chciałem ostrzyć tym od przysłony.

Dodano po 6 minutach 38 sekundach:
ps. 2. W sumie chciałem rozładować atmosferę moją przeróbką Jezusa na Wpkx'a, ale czuję się lekko niedoceniony, ponieważ nikt nie zwrócił uwagi na dodatek do pluszaka w postaci kota na cembrowinie. Nie lada sztuki wymagało odnalezienie adekwatnej pluszowej cembrowiny i adekwatnego pluszowego kota do pewnej rzeźby i jej posadowienia w pewnym backyardzie nad Wyrwidąbką :P
namoamo

Post autor: namoamo »

Owain pisze: 13 gru 2017, 12:57 żeś własnie forumowy kłótnik-przyczepiacz :mrgreen:
Fakt, to o mnie :oops: choc z roku na rok, coraz mniej.
gavin

Post autor: gavin »

Owain pisze: 13 gru 2017, 13:12 ps. to może dodam jeszcze tak: ale ze mnie zjeb, że ostatnio popierdoliły mi się pierścienie i chciałem ostrzyć tym od przysłony.

Dodano po 6 minutach 38 sekundach:
ps. 2. W sumie chciałem rozładować atmosferę moją przeróbką Jezusa na Wpkx'a, ale czuję się lekko niedoceniony, ponieważ nikt nie zwrócił uwagi na dodatek do pluszaka w postaci kota na cembrowinie. Nie lada sztuki wymagało odnalezienie adekwatnej pluszowej cembrowiny i adekwatnego pluszowego kota do pewnej rzeźby i jej posadowienia w pewnym backyardzie nad Wyrwidąbką :P
Zakurwiste!
namoamo

Post autor: namoamo »

Owain pisze: 13 gru 2017, 13:12 ps. 2. W sumie chciałem rozładować atmosferę moją przeróbką Jezusa na Wpkx'a, ale czuję się lekko niedoceniony,
Ja totalnie nie ogarniam grafiki(poziom painta z widnows xp) i to co na szybko odwaliłeś mnie aż zatkało, własnie ten kot cokół itd
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

I nawet fakt, że pluszowa leica jest odbiciem lustrzanym co ma być odzwierciedleniem narcystycznych skłonności do focenia się w lustrze przez nadwyrwidąbkowego gospodarza ;) :mrgreen:
puch24

Post autor: puch24 »

O'wianin,
Doniceliśmy, doniceliśmy! :-)
Tylko nas inne meritum pochłonęło.

PS. Muszę iść bumelować, na wakacje, albo na chorobowe. :-( Bo już mi się pierdoli. :-(
ODPOWIEDZ