Oczywiście, bo jest to zwykłe chamstwo i drobnomieszczaństwo, i słoma mi z butów wyszła obficie, a może nawet nie musiała wychodzić, bo jako cham i prostak bez butów chodzę.
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Można być prostakiem albo zachować się jak prostak. Można uważać, że na szacunek trzeba zapracować albo też że trzeba się samemu szanować i nie zniżać się do czyjegoś poziomu.
PS Faktycznie dziecinada się zrobiła z tej dyskusji dlatego chyba sobie chwilę dam na wstrzymanie.
PS Faktycznie dziecinada się zrobiła z tej dyskusji dlatego chyba sobie chwilę dam na wstrzymanie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Pierdolicie hipolicie. Mateusz, przesadzasz z tym unoszeniem się. Maciek miał pełne prawo wyrazić swoje zdanie, nikogo nie obraził personalnie. Ja tez tu wyrażam swoje zdanie na ten i inny temat, czepiając się nawet Narodu Polskiego, czyli nas wszystkich, mnie w to włączając. Gdybyśmy siedzieli na spotkaniu forumowym na piwie i takie info o pluszaku byłoby w TV, a jeden z nas żachnąłby się, co za zjeb to produkuje, to pewnie z uśmiechem wszedłbyś w polemikę, że niekoniecznie zjeb, bo.. i przedstawiłbyś swoje racje. tak że nie przesadzałbym z tym obruszaniem się na "słownictwo forów internetowych", bo za chwilę wyjdzie, żeś własnie forumowy kłótnik-przyczepiacz 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Może mu taką rangę utworzysz? 

A bo Wy, cz4rnuchy, to w Mzimu wierzycie.
- Owain
- Nasz Czelnik
ps. to może dodam jeszcze tak: ale ze mnie zjeb, że ostatnio popierdoliły mi się pierścienie i chciałem ostrzyć tym od przysłony.
Dodano po 6 minutach 38 sekundach:
ps. 2. W sumie chciałem rozładować atmosferę moją przeróbką Jezusa na Wpkx'a, ale czuję się lekko niedoceniony, ponieważ nikt nie zwrócił uwagi na dodatek do pluszaka w postaci kota na cembrowinie. Nie lada sztuki wymagało odnalezienie adekwatnej pluszowej cembrowiny i adekwatnego pluszowego kota do pewnej rzeźby i jej posadowienia w pewnym backyardzie nad Wyrwidąbką
ps. 2. W sumie chciałem rozładować atmosferę moją przeróbką Jezusa na Wpkx'a, ale czuję się lekko niedoceniony, ponieważ nikt nie zwrócił uwagi na dodatek do pluszaka w postaci kota na cembrowinie. Nie lada sztuki wymagało odnalezienie adekwatnej pluszowej cembrowiny i adekwatnego pluszowego kota do pewnej rzeźby i jej posadowienia w pewnym backyardzie nad Wyrwidąbką

Zakurwiste!Owain pisze: ↑13 gru 2017, 13:12 ps. to może dodam jeszcze tak: ale ze mnie zjeb, że ostatnio popierdoliły mi się pierścienie i chciałem ostrzyć tym od przysłony.
ps. 2. W sumie chciałem rozładować atmosferę moją przeróbką Jezusa na Wpkx'a, ale czuję się lekko niedoceniony, ponieważ nikt nie zwrócił uwagi na dodatek do pluszaka w postaci kota na cembrowinie. Nie lada sztuki wymagało odnalezienie adekwatnej pluszowej cembrowiny i adekwatnego pluszowego kota do pewnej rzeźby i jej posadowienia w pewnym backyardzie nad Wyrwidąbką![]()
- Owain
- Nasz Czelnik
I nawet fakt, że pluszowa leica jest odbiciem lustrzanym co ma być odzwierciedleniem narcystycznych skłonności do focenia się w lustrze przez nadwyrwidąbkowego gospodarza

O'wianin,
Doniceliśmy, doniceliśmy!
Tylko nas inne meritum pochłonęło.
PS. Muszę iść bumelować, na wakacje, albo na chorobowe.
Bo już mi się pierdoli. 
Doniceliśmy, doniceliśmy!

Tylko nas inne meritum pochłonęło.
PS. Muszę iść bumelować, na wakacje, albo na chorobowe.