Places

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
namoamo

Re: Places

Post autor: namoamo »

cz4rnuch pisze: 18 gru 2017, 10:39 PS Szkło f/1.4 mogłoby jedynie pogorszyć sprawę. Tu lepszy wedle twoich zaleceń mógłby się okazać jedynie ten:
Obrazek
Ech, no już prościej nie umiem.
Najchujowszym kitem dałoby radę lepiej gdyby zmienić kompozycję. Ja się domyślam co chciałeś a skomentowałem to co z tego wyszło.
To była tylko luźna uwaga, nie ma co dalej rozkminiać.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Ja też rozumiem co chciałeś przekazać i jasno napisałem z czym się zgadzam i z czym się nie zgadzam. I nie o kompozycję mnie się rozchodziło tylko o to, że to co zaproponowałeś (w sensie gdzie ma być ostrość) z mojego punktu widzenia nie ma najmniejszego sensu. Ze szkłem zażartowałem, bo dla mnie akurat tu jest to bez znaczenia. Owi zapytał to odpowiedziałem.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dziś, po przeczytaniu tych dysertacji, zdjęcie owo zaczęło mi się nawet podobać... Cz4rnuch na fotografa!
gavin

Post autor: gavin »

Bardzo dobra fota!

Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
foota
namoamo

wpk pisze: 18 gru 2017, 11:32 Dziś, po przeczytaniu tych dysertacji, zdjęcie owo zaczęło mi się nawet podobać... Cz4rnuch na fotografa!
A to dobre spostrzeżenie, jak ważne na odbiór zdjęcia jest dorabianie ideologii :-)
cz4rnuch

Nawet Biblię ludzie odczytują na tysiące sposobów a to przecież dzieło Boskie. Więc co ja malutki mam począć, że nie potrafię porządnie zdjęciowo "wyartykułować" swojego stanu ducha. A tak już trochę na poważniej to ogólnie takie drobne uszczypliwości (skądinąd po części słuszne) z klawirki naszego złośliwca nie powodują u mnie reakcji obronnej, ale dziś mam wkurwa, bo koleżka od którego mamy podnająć mieszkanko w Jerozolimie dziś mi odpisał, że sytuacja w mieście robi się ciekawa. Hamas szczela z rakietek, place pozamykane, rewizje, codziennie kogoś ukatrupią (głównie policjantów i Palestyńczyków, ale ja też trochę wyglądam jak Palestyńczyk). Ogólnie dość chujowo a w autonomii podobno jeszcze gorzej i się zaczynam zastanawiać czy jest sens tam lecieć.
namoamo

cz4rnuch pisze: 18 gru 2017, 12:04 Hamas szczela z rakietek, place pozamykane, rewizje, codziennie kogoś ukatrupią (głównie policjantów i Palestyńczyków, ale ja też trochę wyglądam jak Palestyńczyk). Ogólnie dość chujowo a w autonomii podobno jeszcze gorzej i się zaczynam zastanawiać czy jest sens tam lecieć.
Się nie dziwię :evil:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

cz4rnuch pisze: 18 gru 2017, 12:04takie drobne uszczypliwości (skądinąd po części słuszne) z klawirki naszego złośliwca
Kogo konkretnie kolega niepokój ma na myśli? Grzecznie pytam.

PS Nie bądź głupi, nie daj się zabić.
cz4rnuch

Sugerujesz kevlar czy grzech zaniechania?

PS Wersja II, poprawiona. Tym razem już chyba bez uwag.

Obrazek
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Zaniechania.
Chyba, że gdzie żyd się z arabem bije, tam cz4rnuch korzysta.

A Godzilla jeszcze bardziej godzillowata.
ODPOWIEDZ