cz4rnuch pisze: ↑18 gru 2017, 10:39
PS Szkło f/1.4 mogłoby jedynie pogorszyć sprawę. Tu lepszy wedle twoich zaleceń mógłby się okazać jedynie ten:
Ech, no już prościej nie umiem.
Najchujowszym kitem dałoby radę lepiej gdyby zmienić kompozycję. Ja się domyślam co chciałeś a skomentowałem to co z tego wyszło.
To była tylko luźna uwaga, nie ma co dalej rozkminiać.
Ja też rozumiem co chciałeś przekazać i jasno napisałem z czym się zgadzam i z czym się nie zgadzam. I nie o kompozycję mnie się rozchodziło tylko o to, że to co zaproponowałeś (w sensie gdzie ma być ostrość) z mojego punktu widzenia nie ma najmniejszego sensu. Ze szkłem zażartowałem, bo dla mnie akurat tu jest to bez znaczenia. Owi zapytał to odpowiedziałem.
Nawet Biblię ludzie odczytują na tysiące sposobów a to przecież dzieło Boskie. Więc co ja malutki mam począć, że nie potrafię porządnie zdjęciowo "wyartykułować" swojego stanu ducha. A tak już trochę na poważniej to ogólnie takie drobne uszczypliwości (skądinąd po części słuszne) z klawirki naszego złośliwca nie powodują u mnie reakcji obronnej, ale dziś mam wkurwa, bo koleżka od którego mamy podnająć mieszkanko w Jerozolimie dziś mi odpisał, że sytuacja w mieście robi się ciekawa. Hamas szczela z rakietek, place pozamykane, rewizje, codziennie kogoś ukatrupią (głównie policjantów i Palestyńczyków, ale ja też trochę wyglądam jak Palestyńczyk). Ogólnie dość chujowo a w autonomii podobno jeszcze gorzej i się zaczynam zastanawiać czy jest sens tam lecieć.
cz4rnuch pisze: ↑18 gru 2017, 12:04
Hamas szczela z rakietek, place pozamykane, rewizje, codziennie kogoś ukatrupią (głównie policjantów i Palestyńczyków, ale ja też trochę wyglądam jak Palestyńczyk). Ogólnie dość chujowo a w autonomii podobno jeszcze gorzej i się zaczynam zastanawiać czy jest sens tam lecieć.