Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ano. Jużem jest po.
Hurra, nasz wspaniały msz stwierdził dziś, że jednak prawie (edit) można jechać do Izraelitów. Decyzja może być jedna, poza tym poczyniłem już pewne inwestycje w tem kierunku (bilet 300PLN + 2 x ebook łącznie ok 25PLN) więc szkoda byłoby to zmarnować. Ponadto nigdy do tej pory nie byłem na froncie (nie licząc World of Tanks oraz stanu wojennego w Tajandii, który jest od 100 lat i o którym nikt nie wie więc się nie liczy) to trzeba nadrobić zaległości.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2017, 01:35 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz, nasz msz pod rządami waszcza pewnie twierdzi, że stolnicą Izraelitów jest San Escobar, więc tego...
Pisząc szczerze to sam nie wiem co jest stolicą Izraelitów. Serio. Czym więcej o tym czytam tym większe mam wątpliwości.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale gdzie będziesz? Tel aviv czy Dżerusalem? W Telu foć bauhausy. Z Dżerusalem przywieź mi jakąś pamiątkę. Odbiorę, jak wpadniemy na Opener 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To mało. Na okoliczność tamtejszych Dire Straits powinieneś się obrzezać, jak uczynił to był Schliemann (na wypadek kontroli aryjskości), gdyż może będzie Ci dane jakąś własną Troję odkryć - np. Sodomę i/lub Gomorę.
Wyjaśnijcie mnie to bo nie wiem czy dobrze rozumuję. Kupujesz takiego Canona G1X mark III za 4700, który to jest takim większym i bardziej kanciastym a6000 z kitem (2200zł) i jedyne co "zyskujesz" to brak możliwości użycia innego szkła?
Przede wszystkim jest to Canon, a nie firma od magnetofonów i telewizorów.
Już samo to wszystko zmienia. Chciałbyś mieć samochód marki Pentax albo Zenit, albo aparat marki FSO czy Żiguli?