Zdobywcy, odkrywcy i marnacja sił i środków
Re: Zdobywcy, odkrywcy i marnacja sił i środków
Wydaje się oczywistym, że Ela zostawiła Tomka, gdyż stan jego był dramatyczny, a ona mogłe jeszcze coś z siebie wykrzesać. Gdześ mię się obiło, że nawet namiot zabrała.
Tak jak Ajwajnu pisze, nikt nikogo na takiej wysokości i w takich warunkach nie bedzie za rączkę trzymał czekając aż dokona żywota, potem jeszcze patyczków pół dnia będzie szukał, żeby krzyżyk na mogiłce sklecić... Jestem przekonany, że obydwoje podjęli taką decyzję mając pełną świadomość, że on już tam zostanie. Można dodać, że cudów nie ma, ale fakt jej uratowania temu zaprzecza...
Tak jak Ajwajnu pisze, nikt nikogo na takiej wysokości i w takich warunkach nie bedzie za rączkę trzymał czekając aż dokona żywota, potem jeszcze patyczków pół dnia będzie szukał, żeby krzyżyk na mogiłce sklecić... Jestem przekonany, że obydwoje podjęli taką decyzję mając pełną świadomość, że on już tam zostanie. Można dodać, że cudów nie ma, ale fakt jej uratowania temu zaprzecza...
- Owain
- Nasz Czelnik
Fajnie, fajnie, fajnie... Tylko skąd ten pouczający, mędrkujący ton, Bosmanie? Tak ciężko napisać, co chcesz napisać? Musisz wyjeżdżać z: "Poczytaj sobie..."?
Przypomina mi się niedawno zasłyszana rozmowa dwóch polityków, w której jeden sugerował, że partia swego oponenta wprowadziła do Sejmu narodowców. A na to ten drugi wybuchnął: "A ile wyście wprowadzili do Sejmu przestępców!". Fajnie, fajnie. Siła argumentów.
No.
A teraz możemy porozmawiać o polskich obozach śmierci.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Pouczający?Owain pisze: ↑29 sty 2018, 18:53Fajnie, fajnie, fajnie... Tylko skąd ten pouczający, mędrkujący ton, Bosmanie? Tak ciężko napisać, co chcesz napisać? Musisz wyjeżdżać z: "Poczytaj sobie..."?
Przypomina mi się niedawno zasłyszana rozmowa dwóch polityków, w której jeden sugerował, że partia swego oponenta wprowadziła do Sejmu narodowców. A na to ten drugi wybuchnął: "A ile wyście wprowadzili do Sejmu przestępców!". Fajnie, fajnie. Siła argumentów.
No.
A to przepraszam. Coś innego miałem na myśli.
To miała być próba wsparcia Ciebie w tej dyskusji byś nie czuł się przypadkiem osamotniony oraz może wręcz osaczony.
Jak zwykle mi nie wyszło.
Nie pierwszy to niestety dowód dla mnie, że trzymać mam swój pysk na krótko.
W końcu się nauczę.
Przepraszam raz jeszcze.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jasiek!
No.
No.
- rbit9n
- Ribitibi
jak chcesz, to dać ryj mogę dać.samek pisze:Pouczający?Owain pisze: ↑29 sty 2018, 18:53Fajnie, fajnie, fajnie... Tylko skąd ten pouczający, mędrkujący ton, Bosmanie? Tak ciężko napisać, co chcesz napisać? Musisz wyjeżdżać z: "Poczytaj sobie..."?
No.
A to przepraszam. Coś innego miałem na myśli.
To miała być próba wsparcia Ciebie w tej dyskusji byś nie czuł się przypadkiem osamotniony oraz może wręcz osaczony.
Jak zwykle mi nie wyszło.
Nie pierwszy to niestety dowód dla mnie, że trzymać mam swój pysk na krótko.
W końcu się nauczę.
Przepraszam raz jeszcze.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Dać ryj do obicia (komuś), czy dać W ryj?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi
ja jestem prosty chłop. najpierw walę w twarz, a potem zadaję pytania.
- rbit9n
- Ribitibi
no niestety, nie wpuścił Owain nawet pod schody.