Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Stream of consciousness

Post autor: puch24 »

Jak najbardziej!
Amerykanie mówią, że jak chcesz kupić włoski samochód sportowy, musisz w domu dobudować pokój, do którego wprowadzi się włoski mechanik i będzie codziennie naprawiał wszystkie fakapy. ;-)
Ligo

Post autor: Ligo »

nordenvind pisze:Ferrari tysz na F i Fiat :D
O właśnie. Ja tam do Fiatów nic nie mam, do Fordów tym bardziej.;-)

Obrazek
samek

Post autor: samek »

puch24 pisze:...i francuskich... ;-)
Jasne ofkors i konieszno.
Cudem kurna jednym kangoo objechałem 3/4 europy robiąc w sumie 360 tys. km w 12 lat.
Urban legends...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Właśnie... renuffki som fajne :D Mięciutkie i milutkie a nie te niemieckie panzerkampfwageny ;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

A ja jeździłem Partnerem i co chwila się przewracał. A przynajmniej miał taki zamiar na każdym zakręcie.
samek

Ligo pisze:A ja jeździłem Partnerem i co chwila się przewracał. A przynajmniej miał taki zamiar na każdym zakręcie.
Masz zaburzenia błędnika. Od dwóch lat ujeżdżamy dwa berlinga i się jeszcze nie przewróciły.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Żona na czas zimowy wyłudziła od szefa Partnera. Jak mówi, jeździ kioskiem:) A ja za dwa lata kupuję Captura. I nic innego;p
Ligo

To nie błędnik, tylko paskudne rozwiązanie tylnego zawieszenia. Zresztą w szwagrowym Sceniku sytuacja podobna. Zawieszenie i układ kierowniczy to jedna wielka porażka. Ja tam jestem na nie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Za jeden z najładniejszych współczesnych aut dla Kowalskiego uważam Mazdę CX-3, ale jak wsiadłem, to... może dla chudego japońca dobre, ale dla grubego polaka masakra. Szerokość drzwi maluśka, za to przedział silnikowy długi, gówno widać. Ale ja autka traktuję użytkowo.
samek

Każdy ma swoje zdanie i przyzwyczajenia i oczekiwania.
Moje od 14 lat się ustaliły na poziomie: wygodne dające podróżować jak namiotem i najlepiej mało palące.
Partnery kangoo berlinga czy vw caddy są miodzio. Tylko nie widzimy potrzeby wydawania na caddy gdy na berlingo się wyda i zostanie jeszcze na sporo wycieczek.
Ostatnio zaczepiliśmy oko na defendery. Sacra fajne. Ale ekonomia spalania i kupna pozostawia do życzenia.
ODPOWIEDZ