Komputrowe dylematy ;)
- sorevell
Re: Komputrowe dylematy ;)
Niebawem...

- vid3
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi
- Gdama
- Gdriada
Gdyby mnie tak odziali, też bym się mściła.
To o Tobie?Owain pisze: ↑26 lut 2018, 11:42 Kupowałem w normalnym sklepie internetowym. Nigdzie nie było napisane, że sprzęt jest outletowy. Może jestem mało spostrzegawczy, ale na stronie della jakoś nie mogłem znaleźć opcji klik by kupić precisiona 5520 (jest taka opcja dla XPSów). Wasze kolejne niczym niepoparte supozycje, że chciałem szkłem dupę utrzeć są bezpodstawne i obraźliwe. No ale zawsze fajnie sobie potrollować z rana, nie?
https://fotoblogia.pl/11896,bloger-kupi ... dwukrotnie

- Owain
- Nasz Czelnik
Dziś tłumaczyłem wpk, że od wielu wielu lat kupuję całkiem drogie rzeczy przez internet. W naszym rzeszowskim kurwidołku to mało co można obmacać na żywo, a XPSów czy precisionów to ni ma na obmacanie pewnie nigdzie
Czasem zdarza się wtopa, ale zawsze dbam o odpowiednie zabezpieczenie własnej dupy. Moje posty tu są jedynie informacyjne dla Moich Serdecznych Forumowiczów. Generalnie z 90% zakupów jestem zadowolony, bo dbam o solidny risercz. Czasem coś zmieniam, jak np. Trezety na Meindla
Natomiast generalnie potwierdza się teza o coraz niższej jakości sprzętów nawet uznanych marek.
Jeśli wszystkim Wam wydaje się, że tu jojczę i błagam o pomoc lub zrozumienie, to zabieram swoje zabawki z tej piaskownicy, obrażam się, wcześniej banując wszystkich i wstępuję w szeregi moderatorów na N.! Ale wcześniej muszę po pijaku zadzwonić do Cz4rnucha i Namoamo

Jeśli wszystkim Wam wydaje się, że tu jojczę i błagam o pomoc lub zrozumienie, to zabieram swoje zabawki z tej piaskownicy, obrażam się, wcześniej banując wszystkich i wstępuję w szeregi moderatorów na N.! Ale wcześniej muszę po pijaku zadzwonić do Cz4rnucha i Namoamo

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
uff, jak dobrze, że nie do mnie.
w każdym razie, ja uważam, że jaja se robisz, więc żadne z powyższych.
w każdym razie, ja uważam, że jaja se robisz, więc żadne z powyższych.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Dziś obierałem. Jaja do żurku. Rzeszowskiego.
- rbit9n
- Ribitibi
- Owain
- Nasz Czelnik
Panie Woytek, uprzejmie donoszę, że Pietrek nazywa mnie kurą.