Kota dawno nie było
- vid3
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Kota dawno nie było
nie miałem innego wyjścia. hotel opłacony wczasy w trakcie, musiałem i tyle. no i w Martinie nie mieli alternatora na wymianę, tylko na zamówienie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Eee... To zbyt trywialne.
- rbit9n
- Ribitibi
powiedzmy, że taka marnacja sił i środków. sprawnym samochodem, byle orangutang potrafi zrobić tysiąc kilometrów, ale takim bez ładowania, to insza inszość.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale przecież można korbką... Albo nawet gejami prąd uzyskiwać.
- _13_jacek
- Solona Alicja
Przepał na wypał.
Pomiar U czyli V w Maluchu miałem chyba gdzieś przy cefce, jeśli dobrze pamiętam.
Pomiar U czyli V w trzech punktach wykonał wyrywkowo mechanik, coby sprawdzić, ile prundu ginie w drodze z tyłu na przód. Sporo ginęło w grubym plecionym kablu plusowym, idącym przez cały wyrób samochodopodobnym z tyłu od prądnicy poprzez rozróżnik do kukumulatora na przodzie. Był już na tyle stary i zaśniedziały, że na długości trzech metrów gubił 4 wolty. Gdy zapytałem, czy można to wymienić, mechanik powiedział, że nie bardzo.
Pomiar U czyli V w Maluchu miałem chyba gdzieś przy cefce, jeśli dobrze pamiętam.
Pomiar U czyli V w trzech punktach wykonał wyrywkowo mechanik, coby sprawdzić, ile prundu ginie w drodze z tyłu na przód. Sporo ginęło w grubym plecionym kablu plusowym, idącym przez cały wyrób samochodopodobnym z tyłu od prądnicy poprzez rozróżnik do kukumulatora na przodzie. Był już na tyle stary i zaśniedziały, że na długości trzech metrów gubił 4 wolty. Gdy zapytałem, czy można to wymienić, mechanik powiedział, że nie bardzo.
- _13_jacek
- Solona Alicja
wiem, wiem mało szczegółów do takich zdjęć to tylko szkła Leica bo ma lepszy kontrast
brakuje mi jeszcze: jakim sqłem?
ps. Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać

"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
No przecież wiadomo że Prostym...