W zasadzie nie powinienem tego pytania traktować na serio, ale i tak odpowiem. Jeśli nie masz potrzeby focenia murali to nie czuj się przymuszona. Ja nie czułbym się przymuszony do wrzucania tu np fotek, które ostatnio popełniłaś, ale rozumiem, że Ty odbierasz to inaczej. A pamięć mam pojemną więc nie szkoda mi trochę miejsca na kilka chujali. Dla tych, którzy mają mało miejsca być może faktycznie potrzebna jest selekcja

Forum poezja nie znam, ale wnioskuję, że traktuje ono o poezji i jeśli jakieś tam wpisy nie trzymają poziomu to być może słusznie się wzdrygasz. A jeżeli podforum o nazwie chujale również kojarzy Ci się z wysoko zawieszoną poprzeczką to już rozumiem skąd ten zawód
PS Skoro na wylotówce Słupska są "dzieła" niegorsze niż część z tu zaprezentowanych to może jednak warto poświęcić im trochę więcej czasu niż rzut oka z samochodu. Część z tu zaprezentowanych to uznane dzieła uznanych już artystów, którzy trzepią niezłą kasę. Jeśli pomożesz tym nieznanym odnieść nie mniejszy sukces, spełnisz dobry uczynek a podobno takimi gestami najłatwiej zapunktować u Najwyższego.