Chujale

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Metanoia

Re: Chujale

Post autor: Metanoia »

wpk pisze: 11 mar 2018, 19:32 Ale maskie na awatarze masz uśmiechniętą, hipokryto.

Lena, to Ty masz niechęć do zdjęć Marcina.
ależ ja nie pytałam Marcina, to jest jak video stream na tym filmie o Banksy'm, jakimś momencie muszę się odwrócić i zwymiotować.
Trafiło na kadr pochodzący z aparatu Marcina?
Przepraszam.
gavin

Post autor: gavin »

Methanoia pisze: I jestem 100% pewna, że gdybym wzięła spray i malowała konsekwentnie na ścianach w różnych krajach jelenia na rykowisku.
Konsekwentnie ten jeden temat to za kilka lat byłabym uznana za artystkę występującą przeciw konwenansom.
niestety, nic z tego
Metanoia

Methanoia pisze: 11 mar 2018, 19:38
wpk pisze: 11 mar 2018, 19:32 Ale maskie na awatarze masz uśmiechniętą, hipokryto.

Lena, to Ty masz niechęć do zdjęć Marcina.
ależ ja nie pytałam Marcina, to jest jak video stream na tym filmie o Banksy'm, jakimś momencie muszę się odwrócić i zwymiotować.
Trafiło na kadr pochodzący z aparatu Marcina?
Przepraszam.
Studia nie świadczą o niczym. Znów szukasz czegoś aby mnie kopnąć pod stołem w kostkę choć jak widzę umiesz już podnieść obrus aby lepiej trafić.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Extra. Tylko które w tym kuble będą najważniejsze? Wystarczy, że ktoś powie, że tam są? To już nie chujale, to sztuka konceptualna.
Metanoia

Świadectwem tego, że tam są będzie to, ze nie będzie ich gdzie indziej
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Z której to księgi?
Metanoia

XVIII
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Księgi to jeden z żołądków krowy... "Przypadek? Nie sądzę..."
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Ja się nie obrażam, bo przecież nie o zdjęcia tu chodzi. Dla mnie to tylko dokument. To dokładnie to samo co robienie zdjęć zdjęciom albo obrazom. To żadna sztuka i oczywiście chodzi tu tylko o prezentację. Metka, rozumiem, że Banksy to takie hasło klucz, ale tu o Banksym nic nie ma. Ostatnio miałem okazję być w IZ i widziałem "dzieła" Banksyego na żywo. Nie zrobiły na mnie wrażenia i ich tu nie umieszczałem. Widziałem dużo lepsze w mojej opinii "freski" i takie pokazuje. Niektóre są naprawdę dobre, niektóre zmieniły nawet ustroje, niektóre są w tej chwili w muzeach. Uogólnianie, że to wszystko bełkot świadczy jedynie o tym, że temat jest Ci obcy. Oczywiście są tu też zwykłe grafficiarskie popisy, które mi się spodobały, ale nic wielkiego nie prezentują. Ale w sumie co w tym złego, że takie również pokazuję? Część z tego forum to jedynie strumień świadomości, a twoje pytanie po prostu było bez sensu. Przynajmniej na tym forum. Traktuje je po prostu jako złośliwość spowodowaną, jak napisałaś, tym że Ci się flaszka skończyła. Wiec nie rób z siebie pokrzywdzonej. Potraktuj to po prostu jako ripostę równie wkurwionego dziś koleżki.
Metanoia

I o to chodzi.

(flaszka mi się kończyła tydzień temu)
ODPOWIEDZ