Kota dawno nie było
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kota dawno nie było
Kurwa, nie wierzę. Idę do peceta.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Wojtku, wszystkie zdjecia wstawione przez ostatnie kilka dni sa ze srajphona, może wypiłem butelke czy dwie winka* jednak za dnia zazwyczaj jestem trzeźwy i pamiętam.
* W ramach wyjazdowych eksperymentów zawsze zanabywam jakieś lokalne najtańsze mózgotrzepy, które tylko na Azorach okazały się naprawdę nie do wypicia.
* W ramach wyjazdowych eksperymentów zawsze zanabywam jakieś lokalne najtańsze mózgotrzepy, które tylko na Azorach okazały się naprawdę nie do wypicia.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Matko... Na Azorach... A na Fafikach?
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Na fafikach jeszcze mnie nie było;)
Za to dzisiaj podczas konsumowania przy szumie morskich fal winka 1,5l za całe €3,50 widziałem jak jeden taki Fafik wykopyrtnął swoją panią na spacerze na plecy. Ciemnawo już było i w pierwszej chwili myślałem że pani ta, też jest smakoszem win z najniższej sklepowej półki i morska bryza nią tak poniewiera po deptaku po winiaczu, ale Fafik wątpliwości moje rozwiał.
Za to dzisiaj podczas konsumowania przy szumie morskich fal winka 1,5l za całe €3,50 widziałem jak jeden taki Fafik wykopyrtnął swoją panią na spacerze na plecy. Ciemnawo już było i w pierwszej chwili myślałem że pani ta, też jest smakoszem win z najniższej sklepowej półki i morska bryza nią tak poniewiera po deptaku po winiaczu, ale Fafik wątpliwości moje rozwiał.
I to jest znak czasów i technologii. Plastyka zdjęć z ejpla.
Nie, to Wojciech nam ślepnie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znaczy rżnęli się na morza brzegu?
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Kota dawno nie było
Eee.. chyba my się nie zrozumieli
Pani z czworonogiem swym (Fafik mi się kojarzy z imieniem dla psa) na spacerze była, zwierzak ten na smyczy ciągnął w bok w trawę a pani w stronę przeciwną..
Jak zwierzak zmienił zdanie i wektor oddziaływania sił się zmienił to pani jego pięknie sie wykopyrtła na plecy.
Zbereźności żadnych poza winem moim nie widziałem.

Pani z czworonogiem swym (Fafik mi się kojarzy z imieniem dla psa) na spacerze była, zwierzak ten na smyczy ciągnął w bok w trawę a pani w stronę przeciwną..
Jak zwierzak zmienił zdanie i wektor oddziaływania sił się zmienił to pani jego pięknie sie wykopyrtła na plecy.
Zbereźności żadnych poza winem moim nie widziałem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Smutek... 

- danz1ger