Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: Owain »

Siedziałem w Seacie Ateca, Volkswagenie T-roc, Volkswagenie Golfie Sportvanie, Renault Kadjarze, Hondach HRV i tej drugiej, Mazdach cx-3 i cx-5. Jakością wykonania tylko mazdy dorównywały Konie. VW... tragedia panie, niedomykające, się skrzypiące plastiki, ciasno, tapicerka w kratę łowicką, zegary wyświetlane a nie fizyczne dramat (widziałem je nieostro), no jakość z Daewoo sprzed 15 lat.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Hmmm... Ja mam główny zegar wyświetlany, i to raptem sprzed lat 10... Powinienem się wstydzić?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Albo masz lepsze oksy, albo Merc robi wyraźniejsze;) Kupiłbym Volvo cx 40 ale.. 205 tysi :roll:
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

Jeszcze Skoda. W końcu Skoda jest najlepsza.

A tak na poważnie, to kumpel kupił ostatnio Kodiaq (TDI 190) i jest super zadowolony, a znajomy z roboty - Superb (TFSI 280) i też się zachwyca, więc może coś w tym jest.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Skoda ma fajne VW silniki, ale na Kodiaq czy Karoq, nie pamiętam, liczą sobie kurwa słono, gdzieś ponad 100 tysi a wszystko co w konie jest w cenie tam jeszcze po 3, 4, 5 tysi trzeba dopłacać. Zresztą VW group to design czołgowy jest.
samek

Post autor: samek »

Owain pisze: 14 mar 2018, 18:18 ...napiszę jak samek, że coś bym napisał, ale nie napiszę! ;) :D
Ke?

VW rulez!
Citroen tyż.

Obrazek
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

tak czy siak, kupują se huje te pierdolone suvy z jebanymi dronami i telewizją na żywo do parkowania, a koniec końców, jak totalne pizdy parkują tak, że trzy inne samochody by się tam zmieściły. Sebix, nie idź tą, kurwa, drogą.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

Mnie niemieckie samochody raczej nie kręcą, bo BMW zbyt dresiarskie, MB snobistyczny ;) , VAG pospolity, Opel nijaki. Ojciec w tym roku kupił Arteona. No nawet ładny ten samochód, jeździ się dobrze, ale jest tak poprawny, że aż boli. A za dwa lata będzie ich na ulicach tyle co Passatów.
Mam stare Subaru i lubię je. Nie potrafię tego w logiczny sposób wyjaśnić, ale jeżeli miałbym zmienić teraz samochód, to kupiłbym pewnie ten sam model, a na pewno byłaby to ta sama marka.

I jeszcze jedno - zdecydowanie nie chcę wracać już do osiek.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2018, 19:28 przez sorevell, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

rbit9n pisze: 14 mar 2018, 19:20 tak czy siak, kupują se huje te pierdolone suvy z jebanymi dronami i telewizją na żywo do parkowania, a koniec końców, jak totalne pizdy parkują tak, że trzy inne samochody by się tam zmieściły. Sebix, nie idź tą, kurwa, drogą.
Dobrze. Przepraszam.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Owain pisze:
rbit9n pisze: 14 mar 2018, 19:20 tak czy siak, kupują se huje te pierdolone suvy z jebanymi dronami i telewizją na żywo do parkowania, a koniec końców, jak totalne pizdy parkują tak, że trzy inne samochody by się tam zmieściły. Sebix, nie idź tą, kurwa, drogą.
Dobrze. Przepraszam.
no!
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
ODPOWIEDZ