Szmelcwageny i inne
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Szmelcwageny i inne
Siedziałem w Seacie Ateca, Volkswagenie T-roc, Volkswagenie Golfie Sportvanie, Renault Kadjarze, Hondach HRV i tej drugiej, Mazdach cx-3 i cx-5. Jakością wykonania tylko mazdy dorównywały Konie. VW... tragedia panie, niedomykające, się skrzypiące plastiki, ciasno, tapicerka w kratę łowicką, zegary wyświetlane a nie fizyczne dramat (widziałem je nieostro), no jakość z Daewoo sprzed 15 lat.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Hmmm... Ja mam główny zegar wyświetlany, i to raptem sprzed lat 10... Powinienem się wstydzić?
- Owain
- Nasz Czelnik
Albo masz lepsze oksy, albo Merc robi wyraźniejsze;) Kupiłbym Volvo cx 40 ale.. 205 tysi 

- sorevell
Jeszcze Skoda. W końcu Skoda jest najlepsza.
A tak na poważnie, to kumpel kupił ostatnio Kodiaq (TDI 190) i jest super zadowolony, a znajomy z roboty - Superb (TFSI 280) i też się zachwyca, więc może coś w tym jest.
A tak na poważnie, to kumpel kupił ostatnio Kodiaq (TDI 190) i jest super zadowolony, a znajomy z roboty - Superb (TFSI 280) i też się zachwyca, więc może coś w tym jest.
- Owain
- Nasz Czelnik
Skoda ma fajne VW silniki, ale na Kodiaq czy Karoq, nie pamiętam, liczą sobie kurwa słono, gdzieś ponad 100 tysi a wszystko co w konie jest w cenie tam jeszcze po 3, 4, 5 tysi trzeba dopłacać. Zresztą VW group to design czołgowy jest.
- rbit9n
- Ribitibi
tak czy siak, kupują se huje te pierdolone suvy z jebanymi dronami i telewizją na żywo do parkowania, a koniec końców, jak totalne pizdy parkują tak, że trzy inne samochody by się tam zmieściły. Sebix, nie idź tą, kurwa, drogą.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- sorevell
Mnie niemieckie samochody raczej nie kręcą, bo BMW zbyt dresiarskie, MB snobistyczny
, VAG pospolity, Opel nijaki. Ojciec w tym roku kupił Arteona. No nawet ładny ten samochód, jeździ się dobrze, ale jest tak poprawny, że aż boli. A za dwa lata będzie ich na ulicach tyle co Passatów.
Mam stare Subaru i lubię je. Nie potrafię tego w logiczny sposób wyjaśnić, ale jeżeli miałbym zmienić teraz samochód, to kupiłbym pewnie ten sam model, a na pewno byłaby to ta sama marka.
I jeszcze jedno - zdecydowanie nie chcę wracać już do osiek.

Mam stare Subaru i lubię je. Nie potrafię tego w logiczny sposób wyjaśnić, ale jeżeli miałbym zmienić teraz samochód, to kupiłbym pewnie ten sam model, a na pewno byłaby to ta sama marka.
I jeszcze jedno - zdecydowanie nie chcę wracać już do osiek.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2018, 19:28 przez sorevell, łącznie zmieniany 1 raz.
- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi