Komputrowe dylematy ;)

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Komputrowe dylematy ;)

Post autor: puch24 »

cz4rnuch pisze: 03 kwie 2018, 17:54 dogodzenie Owiemu to jak trafienie 6tki w totka.
Gorzej. Dogodzenie mu to jak trafienie ósemki.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Owain pisze: 03 kwie 2018, 16:55No ale kocham rodziców, nie chciałbym aby im symulacje katastrofy Tupolewa smużyły.
Powiesz, że to chemtrailsy, co to je ten producent winy rozsnuł.

A poza tym to za Skinowego Darknessu Princem polecam Panasoniki - używam kilku modeli, najstarszego od kilkunastu już chyba lat - i jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

nie wiem jak słony, ale w szamsungu filmy z patyka pierwy sort, tylko literki małe.

zresztą nie ważne co weźmiesz, po upływie gwarancji i tak będzie na szmelc, bo się zimne luty utlenianią, tak mi powiedział szurzy, który jest elektronik.

Dodano po 6 minutach 21 strzałach znikąd:

wpk pisze: A poza tym to za Skinowego Darknessu Princem polecam Panasoniki - używam kilku modeli, najstarszego od kilkunastu już chyba lat - i jestem zadowolony.
nikt teraz nie robi sprzętu na lat naście. teraz garancja do bramy, potem się nie znamy.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

wpk pisze: A poza tym to za Skinowego Darknessu Princem polecam Panasoniki - używam kilku modeli, najstarszego od kilkunastu już chyba lat - i jestem zadowolony.
nikt teraz nie robi sprzętu na lat naście. teraz garancja do bramy, potem się nie znamy.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

W sumie to ani adin tiwiks chyba mnie się nie popsuł. Moim rodzicom także. W domu cały czas chodzi u mnie Sharp, który ma 9 albo 10 latek. Odpowiadając na pytanie Owiego to rodzice mają kablówke zwykłą i nic więcej. Obraz jest moim zdaniem git i tyle a głośniki nie pierdzą.
puch24

puch24

Znajomym niedawno zdupcył się Sharp - po wyłączeniu nie pamięta zaprogramowanych stacji. Co włączenie, trzeba go programować od nowa.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Ostro... Ale przynajmniej zapamiętają, co mają w pakiecie.
puch24

Problem w tym, że mają tych kanałów ze 100, a niektóre często oglądane są na końcu... ;-)
Gorzej, że mają też głuchego Dziadka, który narzeka, że nie może sobie obejrzeć tego, co chce, bo mają TV do dupy i w ogóle wszystko jest do dupy, a oni na pierwszym miejscu. :-(
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

puch24 pisze: 04 kwie 2018, 07:44 Gorzej, że mają też głuchego Dziadka, który narzeka, że nie może sobie obejrzeć tego, co chce, bo mają TV do dupy i w ogóle wszystko jest do dupy, a oni na pierwszym miejscu. :-(
Moja krew! :mrgreen:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ