Gorzej. Dogodzenie mu to jak trafienie ósemki.
Komputrowe dylematy ;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Komputrowe dylematy ;)
Powiesz, że to chemtrailsy, co to je ten producent winy rozsnuł.
A poza tym to za Skinowego Darknessu Princem polecam Panasoniki - używam kilku modeli, najstarszego od kilkunastu już chyba lat - i jestem zadowolony.
- rbit9n
- Ribitibi
nie wiem jak słony, ale w szamsungu filmy z patyka pierwy sort, tylko literki małe.
zresztą nie ważne co weźmiesz, po upływie gwarancji i tak będzie na szmelc, bo się zimne luty utlenianią, tak mi powiedział szurzy, który jest elektronik.
Dodano po 6 minutach 21 strzałach znikąd:
zresztą nie ważne co weźmiesz, po upływie gwarancji i tak będzie na szmelc, bo się zimne luty utlenianią, tak mi powiedział szurzy, który jest elektronik.
Dodano po 6 minutach 21 strzałach znikąd:
nikt teraz nie robi sprzętu na lat naście. teraz garancja do bramy, potem się nie znamy.wpk pisze: A poza tym to za Skinowego Darknessu Princem polecam Panasoniki - używam kilku modeli, najstarszego od kilkunastu już chyba lat - i jestem zadowolony.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- rbit9n
- Ribitibi
nikt teraz nie robi sprzętu na lat naście. teraz garancja do bramy, potem się nie znamy.wpk pisze: A poza tym to za Skinowego Darknessu Princem polecam Panasoniki - używam kilku modeli, najstarszego od kilkunastu już chyba lat - i jestem zadowolony.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
W sumie to ani adin tiwiks chyba mnie się nie popsuł. Moim rodzicom także. W domu cały czas chodzi u mnie Sharp, który ma 9 albo 10 latek. Odpowiadając na pytanie Owiego to rodzice mają kablówke zwykłą i nic więcej. Obraz jest moim zdaniem git i tyle a głośniki nie pierdzą.
Znajomym niedawno zdupcył się Sharp - po wyłączeniu nie pamięta zaprogramowanych stacji. Co włączenie, trzeba go programować od nowa.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ostro... Ale przynajmniej zapamiętają, co mają w pakiecie.
Problem w tym, że mają tych kanałów ze 100, a niektóre często oglądane są na końcu... 
Gorzej, że mają też głuchego Dziadka, który narzeka, że nie może sobie obejrzeć tego, co chce, bo mają TV do dupy i w ogóle wszystko jest do dupy, a oni na pierwszym miejscu.

Gorzej, że mają też głuchego Dziadka, który narzeka, że nie może sobie obejrzeć tego, co chce, bo mają TV do dupy i w ogóle wszystko jest do dupy, a oni na pierwszym miejscu.

- Owain
- Nasz Czelnik