Komputrowe dylematy ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Komputrowe dylematy ;)
Tak się zastanawiam nad zakupem kalibratora x-rite i1 display pro za 900 zł. Gdyż nie jestem przekonany do pełnej wiedzy na temat kalibracji mego ziomka, do którego jeżdżę, z drugiej strony takie smaczki mnie interesują, i chętnie posiadłbym wiedzę o kalibrowaniu. Ale po dokonaniu kalibracji lapka, którego oczekuję jak kania dżdżownic, pewnie bym taki kalibratorek odsprzedał chętnie. Może w takim razie ktoś jeszcze był chętny, albo byśmy się złożyli na kalibrator forumowy? :>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Jak go zamontować finansowo?Owain pisze: ↑08 maja 2018, 08:30 Tak się zastanawiam nad zakupem kalibratora x-rite i1 display pro za 900 zł. Gdyż nie jestem przekonany do pełnej wiedzy na temat kalibracji mego ziomka, do którego jeżdżę, z drugiej strony takie smaczki mnie interesują, i chętnie posiadłbym wiedzę o kalibrowaniu. Ale po dokonaniu kalibracji lapka, którego oczekuję jak kania dżdżownic, pewnie bym taki kalibratorek odsprzedał chętnie. Może w takim razie ktoś jeszcze był chętny, albo byśmy się złożyli na kalibrator forumowy? :>
Dodano po 4 minutach 23 strzałach znikąd:
phi 130W,Tom4sz pisze: ↑07 maja 2018, 21:53 Ten erzac stacji dokującej Della to dramat. Przychodzę dziś rano do pracy po tygodniowej labie, włączam kompa i widzę to:
Oczywiście jest przypięty do 130 watowej cegły, podróżnego zasilacza nie używam w biurze. Po kliknięciu "Continue" komputer wyłączył się.
Quo vadis Dellu?
200W! Łachudry!

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ultra High Gavinage?
O, Gavin, wyglądasz na takiego co się zna. Nie za każdym razem wyłącza mi się PC(win10, dell t3500) - klikam zamknij, a on robi restart. Jak się jednak wyłączy to i tak kilka razy dziennie się przebudza, dosłownie na kilkanascie sekund.
To są przepięcia jakieś na zasilaczu?
To są przepięcia jakieś na zasilaczu?
W opcjach zasilania zmień -> Wybierz działanie przycisków zasilania -> odznacz Włącz szybkie uruchamianie.
Daj znacz czy pomogło.
Daj znacz czy pomogło.
Dam znać, dzieki.
- Owain
- Nasz Czelnik
A ja serio z tym kalibratorem. Może się byśmy złożyli, ewentualnie ktoś byłby chętny na odkupienie, jak już się pobawię, np. za 675 zł? :> Bo kalibrować i oddawać "na Kuźniara" to na pewno nie będę :>>
Tom4sz, a Tobie w tym precisionie nie trzeszczy przy zawiasach? Strasznie mocno one spasowane w xpsach i tych 5520.
Tom4sz, a Tobie w tym precisionie nie trzeszczy przy zawiasach? Strasznie mocno one spasowane w xpsach i tych 5520.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Że niby ja mam ten kalibrator odkupić?
Można przycebulić-skalibrować i zwrócić

To jest właśnie metoda "na Kuźniara".