Places
-
namoamo
Re: Places
Zabrzmiało jak miłosny zawód
-
puch24
Trochę tak. Gdy żył mój ojciec, często bywałem w Warszawie i przyjemnie mi się kojarzyła.
Spadek częstotliwości moich wizyt, śmierć ojca, i gwałtowne zmiany w wyglądzie Warszawy zbiegły się w czasie, i teraz to już nie jest "moje" miasto, jest mi nieznane i obce. Bywam rzadko, jadę wg nawigacji, nowymi, zupełnie nieznanymi mi drogami, wśród budynków, których nie rozpoznaję...
Jakiś czas temu przejeżdżałem przez całą Warszawę od A2 w drodze do Wesołej. Zacząłem się rozglądać za Pałacem Kultury, żeby zorientować się w położeniu, i nie mogłem go nigdzie dostrzec. Okazało się, że zasłaniały go inne wieżowce. Kiedyś był to główny i nieomylny punkt orientacyjny.
Spadek częstotliwości moich wizyt, śmierć ojca, i gwałtowne zmiany w wyglądzie Warszawy zbiegły się w czasie, i teraz to już nie jest "moje" miasto, jest mi nieznane i obce. Bywam rzadko, jadę wg nawigacji, nowymi, zupełnie nieznanymi mi drogami, wśród budynków, których nie rozpoznaję...
Jakiś czas temu przejeżdżałem przez całą Warszawę od A2 w drodze do Wesołej. Zacząłem się rozglądać za Pałacem Kultury, żeby zorientować się w położeniu, i nie mogłem go nigdzie dostrzec. Okazało się, że zasłaniały go inne wieżowce. Kiedyś był to główny i nieomylny punkt orientacyjny.
-
puch24
Smutne... 
- Owain
- Nasz Czelnik
-
puch24
Zajebiste, ale smutne.
Że tak jest.
Że tak jest.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Waldek (wuzet) dawno temu na AO niejedno takie wrzucił z NY.
- rbit9n
- Ribitibi
też mi, w Rajsze pod rajtuszem takie leżało ze dwa lata przypięte.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
-
gavin
Nieotarta mewa w oparach winiety.
-
puch24
Wojtek znów na 50tkę założył osłonę od setki.