Kota dawno nie było

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Kota dawno nie było

Post autor: rbit9n »

wpk pisze:
rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:07kiedy ich mijasz, jadąc samochodem, mijasz w odległości 6cm
Jeździsz Matchboxem?
nie, chińskim welly. czym bym nie jechał, na Zawiszy inaczej nie da się minąć pieszego, jak na żyletkę.
Owain pisze:Piotrusiu, wczory ok. 17.30 jak z garage wyjeżdżałeś, machałem Ci jak dzik, a Tyś nie widział. Tak że tego.
dokładnie była 17:07, a ja na swoje usprawiedliwienie mam to, że musiałem być na Hetmańskiej o 17:15, więc jedyne co wiedziałem i przed oczami miałem, to speed, niebezpieczna prędkość. tak więc przepraszam, ale w takich sytuacjach, patrzę czy wymuszę pierwszeństwo i jak bardzo, a nie komu. a w ogóle, to potem najpierw mnie zatrzymała WSW, bo konwój wojenny jechał, a chwilę później mijała mnie kolumna rządowa na pełnej petardzie. o czym pisałem.

puch24 pisze:
rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:07
puch24 pisze:Lepiej powiedz, co z tym symulatorem przysłony...
nic, nothing. doczytałem, że on nie stymuluje, tylko pokazuje, ile EV dodać do pełny dziury.
No w połączeniu z tym konkretnym obiektywem powinien dodawać dokładnie 0 EV do pełnej dziury.

Dodano po 1 minucie 15 strzałach znikąd:
TO wszystko to się nazywa trudne dzieciństwo, to jest, chciałem powiedzieć, trudne sąsiedztwo... :-P
chodzi o to, że myślałem, że do aparatu idzie message, jaką ma wartość pełna dziura, a tu nie, tylko ile się zamyka.

trudne? nie, śmiertelnie proste.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2018, 20:31 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Post autor: poor »

" mijała mnie kolumna rządowa na pełnej petardzie"- z filmu "kler"
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

poor pisze:" mijała mnie kolumna rządowa na pełnej petardzie"- z filmu "kler"
serio? nie widziałem i nie zamierzam. od czasu drogówki brzydzi mnie twórczość Smardzowskiego.
samek

Post autor: samek »

rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:37 serio? nie widziałem i nie zamierzam. od czasu drogówki brzydzi mnie twórczość Smardzowskiego.
serio? a co Cię zbrzydziło w takim na ten przykład aniele - znaczy w filmie o pijaństwie
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Zapewne pijaństwo. Pietrek to znany absyntent.
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Post autor: poor »

rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:37
poor pisze:" mijała mnie kolumna rządowa na pełnej petardzie"- z filmu "kler"
serio? nie widziałem i nie zamierzam. od czasu drogówki brzydzi mnie twórczość Smardzowskiego.
Nie o tworczosc tu chodzi. Problem, ze z patologii robi sie zasady. Drogowki nie znam, goscia tez...reszta kwstia wiary, a o tym sie nie dyskutuje.
puch24

Post autor: puch24 »

rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:31
chodzi o to, że myślałem, że do aparatu idzie message, jaką ma wartość pełna dziura, a tu nie, tylko ile się zamyka.
Nie znam Optimusa z autopsji, ale wydaje mi się, że tylko przekazuje info o ile EV nastawiona przysłona jest mniejsza od pełnego otworu; nie przekazuje do aparatu bezwzględnej info o maksymalnym otworze.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

puch24 pisze:
rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:31
Nie znam Optimusa z autopsji, ale wydaje mi się, że tylko przekazuje info o ile EV nastawiona przysłona jest mniejsza od pełnego otworu; nie przekazuje do aparatu bezwzględnej info o maksymalnym otworze.
wszystkim się zdawało, że wojsko gra jeszcze, a to echo grało.
samek pisze:
rbit9n pisze: 19 paź 2018, 20:37 serio? nie widziałem i nie zamierzam. od czasu drogówki brzydzi mnie twórczość Smardzowskiego.
serio? a co Cię zbrzydziło w takim na ten przykład aniele - znaczy w filmie o pijaństwie
brzydzi mnie jego wyobrażenie, że wszystko gówno, nawet mocz, czy womit.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Gdy (sz)czekasz.
puch24

Post autor: puch24 »

Rany koguta, 1,8/135.
Masakra.