No i była to tragedia. Zdjęcia robiłem w Katyniu i Smoleńsku (!), a potem robiłem odbitki w domu. Jedno i drugie było sporym przeżyciem, choć zupełnie innego rodzaju.
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Owain pisze:
puch24 pisze:... poszedł po linii najniższego oporu....
Moja żona ciągle pyta, kiedy Pucha pozna osobiście, bo Cię uwielbia.
Z największą ochotą!
Choć, prawdę mówiąc, na Twoim miejscu, raczej bym tego nie popierał! Też jestem bowiem wielkim admiratorem Uli.
No właśnie. Kto wie, czy przy jakiejś okazji nie mignęła mi gdzieś w tle dana brzoza! Choć może nie powinnem się do tego przyznawać, bo jeszcze zaczną mnie przesłuchiwać?
A akurat, cholera, gdzie jak gdzie, ale na brzozie powinno dać się ustalić balans bez problemu, w końcu to czarne i białe.
puch24 pisze:
Z największą ochotą!
Choć, prawdę mówiąc, na Twoim miejscu, raczej bym tego nie popierał! Też jestem bowiem wielkim admiratorem Uli.
Zapraszamy permanentnie Będziesz spał na wąskim tapczanie przytulony z wpk. A jak się nie dogadacie, do Pietrka jest 100 metrów, przenocuje w swej ciemni
puch24 pisze:... poszedł po linii najniższego oporu....
Moja żona ciągle pyta, kiedy Pucha pozna osobiście, bo Cię uwielbia. Ona też jest purystką językową i dostaje apopleksji, gdy ktoś mówi: "po najmniejszej linii oporu"
myślę, że to trudny orzech do zgryzienia.
w każdym razie masz ten negatyw? podrzuć (choćby i do skrzynki, numer znasz, skoro się boisz en face), ja go zeskanuję liniowo i odwrócę negfixem8.3. i tedy się okaże.
ps. a ja lubię, jak ludzie piszą w Internetach "puki" zamiast "póki".
puch24 pisze:
Z największą ochotą!
Zapraszamy permanentnie Będziesz spał na wąskim tapczanie przytulony z wpk. A jak się nie dogadacie, do Pietrka jest 100 metrów, przenocuje w swej ciemni
właściwie to chyba jakieś 274m. nie wiem czy się kolega zmieści w ściemni, bo trzeba od 1,6x1,8m odjąć tyle, ile zajmują meble ściemniowe. czyli wolnego miejsca jest jakieś 0,6x1,2m.
Dodano po 21 sekundach:
wpk pisze:Ja już nie chcę spać z pietrkową Bronką!
Pietrek, nie to że się boję, choć się boję Ale wypatruję czasem Cię, choć foczki czerwonawej, ale nie widzę. Klisze jakieś mam, muszę zobaczyć w koszyczku - to z roku 1998, nie pamiętam dobrze, ale chyba i na nich było widać zafarb. Znaczy poza klatką, na perforacji też.