Jaki francuski pokrak ładniejszy?

off-duty
ODPOWIEDZ

Cytryna czy Renata?

Renata
5
38%
Cytryna
8
62%

Liczba głosów: 13
puch24

Re: Jaki francuski pokrak ładniejszy?

Post autor: puch24 »

@Damian,
No właśnie o ten koszt się rozchodzi. Wymiana centralki i doprogramowanie jej do ECU silnika to spory koszt.
W ogóle, to kolega, który był jej właścicielem wcześniej, chciał zamontować światła przeciwmgielne. No bo była wersja z takimi światłami. Okazało się, że dupa. Body computer nie ma modułu do sterowania światłami przeciwmgielnymi. Trzeba by było wymienić body computer na taki, który ma ten moduł, ale wtedy trzeba by było zadbać o zgranie go z komputerem silnika (wszystkie tam numery, immobilizery, i co tam jeszcze - nie znam się na tym), a przede wszystkim, trzeba też by było znaleźć body computer, który ma /nie ma inne wyposażenie, np. obsługę zamka centralnego, itp., itd.
Na Allegro można kupić takie używane komputery, nawet i w parze z ECU silnika, no i są spece, którzy potrafią to wymienić i dopasować, ale wszystko to są niebagatelne koszty.
Skończyło się na tym, że mechanik podłączył mu te światła przeciwmgielne metodą trochę druciarską...
Kolega kupił też lepszy zestaw wskaźników z obrotomierzem - i okazało się, że dupa - myślał, że się go po prostu podłączy i tyle, a tu kiszka.
Dopiero gdy ja przejąłem tę Pandę, kupiłem odpowiedni program na laptoka, pozwalający zmienić różne ustawienia. I przeprogramowałem to, co trzeba, żeby lepszy licznik działał. Program ma też możliwość aktywacji modułu świateł przeciwmgielnych, i próbowałem to zrobić, ale dupa: komputer nie ma tego modułu, więc nic z tego nie wyszło. Podłączyłem te światła trochę inaczej (lepiej), niż zrobił to mechanik. Niestety, nie dało się tego zrobić z wykorzystaniem firmowych przełączników, które sterują komputerem... :-(

@Ligo,
To ja wyczyściłem, bo moja kurwa była już nie na miejscu po czyszczeniu.

@ Owain,
Ja też powinienem mieć z pięć par okularów - albo jedne, zmiennoogniskowe.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Owain pisze: 23 gru 2018, 20:31 Mam na półce nad łóżkiem cztery pary. Do projektora, tak na 3metry, do oglądania żony, tak na 1,5 metra, do laptopa, tak na 60 cm i do książki, tak na 35 cm.
Ja mam tylko te na 3 metry. Do się masturbowania.
puch24

No to pogratulować instrumentu.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

No co Ty, on ma 3 metry do ekranu Gay-TV. Sprawę załatwia Braille'm.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

:) (i osiem znaków) edit: to tak z przyzwyczajenia.

PS Moja sprawa przy czym się masturbuję.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Chodzi o markę TV?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

A odchodząc od małych azjatyckich penisów... Jak to jest z tym rdzewieniem w Mazdach? Myślałem że mit, ale znajomi mający takie trzyletnie albo narzekają albo robili ekstra zabezpieczanie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Panuje ogólna opinia, że Mazdy to na pustynię są zabezpieczone przed korozją.

Dodano po 1 minucie 30 strzałach znikąd:
Parę dni temu jechałem obok takiej, co wyglądała na dość nową, i miała wykwity korozji na tylnych nadkolach.
cz4rnuch

wpk pisze: 23 gru 2018, 21:00Chodzi o markę TV?
Marka wiadomo jaka. Puchu Ci powie kto panuje w telewizorniach.
Owain pisze: 23 gru 2018, 21:00 A odchodząc od małych azjatyckich penisów... Jak to jest z tym rdzewieniem w Mazdach? Myślałem że mit, ale znajomi mający takie trzyletnie albo narzekają albo robili ekstra zabezpieczanie.
Na autkach się nie znam, ale bratowa ma chyba 5-6 letnią 3kę i zdaje się, że narzeka na to samo.
puch24

Sam Sung.
Lucky Gold Star.
ODPOWIEDZ