Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Autorem tekstu jest Tomasz Jachimek, ale wykonanie Zamachowskiego jest o niebo lepsze.
pacze i to znany kabareciasz, nawet klasyk...
Dodano po 4 minutach 32 strzałach znikąd:
przypomniało mnie się
Dodano po 4 minutach 32 strzałach znikąd:
przypomniało mnie się

Jachimek jest znanym i dobrym kabareciarzem, ale ma wadę wymowy, a głos, niestety, raczej do baletu a nie do chóru...
Zamachowski jest jednak profesjonalnym aktorem, który pobierał lekcje śpiewu (choćby dlatego, że musiał na studiach), itd.
Zamachowski jest jednak profesjonalnym aktorem, który pobierał lekcje śpiewu (choćby dlatego, że musiał na studiach), itd.
Czasami w tych aktorskich interpretacjach jest za dużo dramy i teatru, ale tu się spisał.
Ja też był w szpitalu.
Przyjechał motoru, zaparkował, poszed się zameldować, przebrał w pidżamu i wzion łóżko na sali.
Za dwie godziny wjazd wóżkiem na salę operacyjno, tam z pół godziny, no i z czegoś wykasztrowany, zaszyty i poowijany z powrotem na salę. Znowu za dwie godziny szpitalny obiad, a jak pojedzony, to w cywilki, na motur i do domu na piwko.
Służba zdrowia rulez!
Szybki numerek w szpitalu?
Dodano po 4 minutach 25 strzałach znikąd:
Mais non! Un chantage est l'action d'extorquer de l'argent ou tout autre avantage par la menace, notamment de révélations compromettantes ou diffamatoires.
Raczej zachęta a nie chantage.
Dodano po 4 minutach 25 strzałach znikąd:
Chantage?
Mais non! Un chantage est l'action d'extorquer de l'argent ou tout autre avantage par la menace, notamment de révélations compromettantes ou diffamatoires.

Raczej zachęta a nie chantage.

3.3 z kitem w AB Foto z promocyją z Optycznych. Więc body za ok 2500, jak za darmo.puch24 pisze:Chwilowo jestem biedny jak mysz fotograficzna, ale to się może zmieni.
Dodano po 22 minutach 28 strzałach znikąd:
Hmmm. Sony A7-1 na Allegro od 2,5 k używany, od 3,5 k nowy.Body only, a jeszcze by wypadało czymś tę dziurę zatkać.
I tak abstrakcja (Chwilowo przynajmniej). 

- vid3
- Kontakt:
Przecież i tak zdjęć tym robił nie będziesz.
To możne jakiś powypadkowy ?
Dodano po 1 minucie 3 strzałach znikąd:
Od Niemca który płakał jak sprzedawał i tylko w niedzielę na msze zabierał.
To możne jakiś powypadkowy ?
Dodano po 1 minucie 3 strzałach znikąd:
Od Niemca który płakał jak sprzedawał i tylko w niedzielę na msze zabierał.
To tak jak moja. Tylko w niedziele i święta.