Ligo pisze:AF jest przereklamowany. Stabilizacja też.
Świetne.
Z podziękowaniem. Oczywiście przesadzam z tą stabilizacją, bo gdyby nie ona, to nie byłoby tu zupełnie nic widać. Fota z A55 i flinty 70-210/4 przy 210mm, f4 i 1/25s z ręki. Z jednej ręki w trzęsącym aucie.
nordenvind pisze:Według mnie docelowo A7 z protezami zamiast szkieł natywnych, to jednak nie jest dobry pomysł.
Docelowo oczywiście nie, ale ma sens jeśli obok A7 dysponujesz również puszką na EF/EF-S/EF-M.
Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Dlaczego na wjeździe stoi tablica, że building permit req'd? Chyba nie wyobrażają sobie, że przyjadę z cegłami w bagażniku, stanę na poboczu, i zacznę se dom budować?
Zakładam, że chodzi o trailer houses/mobile homes, których nie wolno sobie tak sobie postawić?
puch24 pisze:
Dlaczego na wjeździe stoi tablica, że building permit req'd? Chyba nie wyobrażają sobie, że przyjadę z cegłami w bagażniku, stanę na poboczu, i zacznę se dom budować?
Z cegłami? Widział Ty na amerykańskiej wsi domy z cegły? A building permit to building permit, o ile wiem, nie zawsze jest wymagane(w sensie nie wszędzie, zależy od lokalnej jurysdykcji). Ale nie wiem, jak to dokładnie działa.